Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 feb 2015 - Anul XX, nr. 33 (5845)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Calcio ieftin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Săptămâna trecută pomeneam despre Inter şi încercările sale de a mai drege busuiocul în această stagiune. Între timp, băieţii lui Mancini au reuşit o victorie clară – pasăre rară, 3-0 cu Palermo, care le-a permis teribila performanţă de a le egala la puncte pe Milan şi pe… Sassuolo, locurile ocupate fiind 10-12! În partida cu sicilienii s-a confirmat aportul consistent al lui Icardi, autor al unei “doppietta”. Argentinianul, format la academia de fotbal a Barcelonei, este unul dintre cei mai ieftini golgheteri din Serie A, dar pretenţiile sale au crescut acum, în mod firesc, în preajma semnării unui contract cu Inter. La ce sărăcie lucie este în fotbalul italian, nu m-ar mira să-l vedem pe Icardi într-un fotbal mai bănos, fie în Spania, poate chiar la Barcelona, când aceasta va putea să facă iarăşi transferuri, fie în Anglia, care aspiră tot. Până şi un jucător precum Cuadrado, talentat, fără îndoială, dar care n-a rupt gura târgului până la 26 de ani (are cineva vreo amintire cu el din meciurile Columbiei de la Cupa Mondială?), n-a mai putut fi ţinut de Fiorentina. Desigur, şi pentru că acesta a fost cerut de Mourinho, la Chelsea, adică un adevărat miraj pentru jucător. Se prea poate să calce pe urmele lui Jovetic, şi el tot ex-florentin, care se chinuie de vreun sezon şi jumătate să se impună la City.

Fotbalul italian mai furnizează două ştiri de oarecare interes. Una este capitularea oficială a Parmei, club cu trofee europene la activ! Actualmente fără speranţă în Serie A, Parma a fost vândută pe 1 euro, ca la privatizările de pe vremea FSN-ului. Totuşi, partea bună e că noul patron o ia de la zero, nu cum s-a întâmplat în cazul Rapidului, ai cărui foşti şi viitori-foşti patroni n-au pus nicicând clubul pe primul plan. A doua ştire se referă la selecţionerul Italiei, Antonio Conte, care este iarăşi acuzat de blaturi, după ce mai fusese suspendat jumătate de sezon, acum câţiva ani, pentru acelaşi motiv. Dacă şi de data asta va fi găsit vinovat, squadra azzurra va avea o problemă serioasă de imagine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Calcio ieftin.
 Vizualizări articol: 1008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Calcio ieftin0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă de fasole cu laște Rețeta pe care v-o dăruiesc astăzi am primit-o și eu în dar de la Mama Luța din Ampoița, celebritate a satului de la poalele Apusenilor, loc unde se zice că ar fi poposit și Dumnezeu, într-una dintre peregrinările sale pe pământ.... Citeşte