Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 dec 2014 - Anul XIX, nr. 297 (5806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Sclavagism 2014

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vă mărturisesc că ştirea despre iminenta plecare a lui Guriţă de la Getafe undeva prin China mi s-a părut mai întâi o bombă de presă second hand, din categoria celor care nu fac buuummm ci maximum fiiissss! Aşteptam chiar să vină o explicaţie de genul "a fost o glumă, din lipsă de subiecte acum, la spartul târgului, când neavând subiecte pe meserie, mai aveam ca alternativă doar un reportaj de la pomana porcului de pe stadionul din Vinţu". De Jos, că ăla de Sus n-are nici echipă, nici teren. Pe la o bucată chiar l-am auzit şi pe Guriţă vorbind la telefon pe un canal de sport şi explicându-i moderatorului că aşa ceva nu se poate petrece, fiindcă el s-a dus la Getafe să o scape de retrogradare, iar dacă pleacă se poate întâmpla orice. Mai mult, zicea chiar şi că n-ar avea logică să fie vândut el, antrenorul, care are alt statut decât fotbaliştii. Ba şi că, indiferent dacă situaţia financiară a clubului e precară, totuşi mai sunt şi alte soluţii decât scoaterea pe tarabă a mărfii de calitate, respectiv el însuşi şi un fotbalist dintre cei mai buni, pe care chinezoii se arătaseră interesaţi să-i achiziţioneze la pachet. Întrebat fiind dacă nu-l tentează totuşi banii, care în varianta chinezească ar fi însemnat de câteva ori mai mult decât la Getafe, Guriţă a lămurit-o şi p-asta: „Dacă vroiam bani, nu performanţă, mă duceam la arabi, nu în cel mai bun campionat din lume". Limpede că lumina zilei: Contra n-avea niciun gând de ducă. Ieri însă, aflarăm că acel contract e semnat, că Guriţă e ca şi plecat după următorul meci, de la sfârşitul acestei săptămâni, iar Getafe consideră că a făcut o afacere foarte bună. Am tremurat pentru Guriţă şi pentru Getafe suficient de mult pentru că acum, la despărţire, să le mulţumesc mai ales pentru cele două egaluri cu Barcelona, iar separat de asta să-i doresc lui Guriţă numai de bine, iar stăpânilor de sclavi de la Getafe retrogradare grabnică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sclavagism 2014.
 Vizualizări articol: 1573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Sclavagism 20145.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei