Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 8 (5215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ediţia a III-a

Concursul naţional de creaţie literară şi plastică „Poveste de iarnă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Muzeul de Etnografie şi Artă Populară din cadrul Institutului de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea a lansat, în luna decembrie 2012, cea de-a III-a ediţie a Concursului naţional de creaţie literară şi plastică “Poveste de iarna”.

Concursul se adresează copiilor de toate vârstele din întreaga ţară care creează versuri, povestiri, desene, măşti, icoane, ornamente de Crăciun.

 

Concurenţii vor trimite una sau două lucrări de creaţie literară sau plastică etichetate clar (pe faţă) cu următoarele informaţii: clasa/grupa; numele autorului, numele cadrului didactic coordonator; şcoala/grădiniţa, localitatea. Se vor comunica organizatorilor concursului şi datele de contact (adresă, număr de telefon, e-mail).

Participarea la concurs a claselor de elevi sau a grupelor de preşcolari din alte zone decât municipiul Tulcea se face utilizând serviciile poştale, coletul conţinând pe lângă lucrările pentru concurs un plic ramburs A4 pentru diplomele de participare.

Lucrările vor fi predate /expediate la sediul Muzeului de Etnografie şi Artă Populară Tulcea, strada 9 Mai, nr. 2, cod poştal 820026, până pe data de 31 ianuarie 2013.

Câştigătorii vor fi desemnaţi de către un juriu format din specialişti din instituţii culturale din oraşul Tulcea, preşedintele juriului fiind drd. Iuliana Titov.

Câştigătorii se anunţă după data de 5 februarie 2013, online, pe blogul http://meaptulcea.wordpress.com sau telefonic la numerele comunicate de concurenţi.

Premiile acordate de organizatori vor consta în diplome şi activităţi de pedagogie muzeală.

Diplomele concurenţilor din alte judeţe care nu pot participa la activităţile pedagogice desfăşurate la sediul muzeului se vor expedia prin curierat, folosind plicul ramburs. De asemenea, există varianta trimiterii diplomelor online (scanate), pentru cei ce preferă această variantă.

Detalii privind Regulamentul concursului pot fi cunoscute accesând blog-ul meaptulcea.wordpress.com  iar informaţii suplimentare se pot obţine la tel. 0240.516.204, între orele 8-16 (coordonator activităţi pedagogice - muzeograf Alexandru Chiselev).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul naţional de creaţie literară şi plastică „Poveste de iarnă”.
 Vizualizări articol: 1197 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Concursul naţional de creaţie literară şi plastică „Poveste de iarnă”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei