Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 oct 2012 - Anul XVII, nr. 230 (5135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ediţia a IX-a

Premiile Salonului Internaţional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Juriul celei de-a IX-a ediţii a Salonului Internaţional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III”, care a evaluat cele 3.067 de lucrări ale celor 448 de participanţi din 32 de ţări, a decis care sunt laureaţii din acest an.

 

Tema liberă

La secţiunea cu tematică liberă, la care au fost evaluate 1.768 de fotografii, s-au acordat trei medalii şi şase menţiuni ale Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP) şi trei medalii şi şase menţiuni ale Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR).

Medalia de aur FIAP a fost acordată, pentru lucrarea „Over the Hill”, lui Quoc Huy, din Vietnam. Medalia de argint FIAP i-a revenit, pentru lucrarea „La Straja”, românului Mihaly Moldovan, iar medalia de bronz FIAP lui Gheorghe Petrilă pentru fotografia intitulată „Gospodina”.

Au fost recompensaţi cu menţiuni FIAP românii Ede Tordai şi Szmolka Istvan, Kerekes Istvan din Ungaria, Thach Hoang Ngoc din Vietnam, Subrata Das şi Karmakar Ratan Chandra din India.

La aceeaşi secţiune, Medalia de aur AAFR a fost atribuită, pentru lucrarea ”Twist”, indianului Subrata Das, cea de argint a fost acordată, pentru lucrarea „M”, sârbului Djordje Vukicevic, iar Medalia de bronz, pentru lucrarea intitulată „Last year’s snow”, i-a revenit ucrainencei Nadyezda Anzhelina. Menţiuni AAFR au primit Quoc Huy, Kieutan Tan şi Tien Hoanh din Vietnam, Ehsan Razzazi din Iran, Subrata Das din India şi Horne John din Marea Britanie.

 

Tema „Apa”

La secţiunea cu tema „Apa”, la care au fost jurizate 1.299 de fotografii, s-au acordat tot trei medalii şi şase menţiuni FIAP şi tot atâtea medalii şi menţiuni oferite de AAFR.

Medalia de aur FIAP i-a revenit în acest an indianului Baidya Tamal pentru lucrarea “Sink into the Blue”. Medalia de argint FIAP a fost atribuită, pentru lucrarea intitulată “Rafting 16”, lui Prole Dragan din Bosnia şi Hertzegovina, iar cu Medalia de bronz FIAP a fost răsplătit, pentru lucrarea „Fisherman”, vietnamezul Truong Huuhung. Menţiuni FIAP la tema „Apa” au primit iranienii Davoud Ameri şi Ehsan Razzazi, indienii Sudip Roychoudhury şi Achita Saha, vietnamezul Bui Van Van şi australianul Joseph Tam.

Medaliile AAFR au fost atribuite lui Tien Hoanh (aur), din Vietnam, Chi Haibo (argint), din China, şi Mihaly Moldovan (bronz), din România.

Cu menţiuni AAFR au fost recompensaţi vietnamezii Kim Lan Dinh Thi, Pham Thi Kim Thanh şi Le Chau Dao, indianul Saibal Ghosh, chinezul Chi Haibo şi australianul Joseph Tam.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premiile Salonului Internaţional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III”.
 Vizualizări articol: 723 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Premiile Salonului Internaţional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei