Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 iun 2012 - Anul XVII, nr. 135 (5040)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Crin şi penetrările lui Ponta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Privită prin prisma mineriadei din 13-15 iunie 1990, alianţa dintre PSD şi PNL este nu doar indecentă, ci de-a dreptul oribilă. Cum să se alieze liberalii, care au luat-o masiv pe cocoaşă la respectivele evenimente umplute de sânge, cu cei care de fapt le-au ordonat? Cum să stea condamnatul în braţele călăului, sărutându-se şi pipăindu-se, lăsându-se penetrat pentru a-şi împărtăşi orgasme multiple?

În staţia de metrou din Piaţa Universităţii, am văzut anul trecut o expoziţie de fotografie cu crimele minerilor dirijaţi de Iliescu, bunicul lui Ponta. Zilele astea, aflându-mă din nou în Bucureşti, am zăbovit lângă două cruci care aminteau de doi tineri – băiat şi fată – măcelăriţi de scursurile în salopete.

Îmi amintesc de zvonurile care au pus la fiert mintea de furnică a minerilor. Televiziunea publică, împreună cu gazete precum Adevărul, Azi, Dimineaţa sau România Mare, au difuzat şi redifuzat, cu fiecare prilej, ştirea conform căreia manifestanţii au fost mituiţi de politicienii Ion Raţiu, Corneliu Coposu şi Radu Câmpeanu cu... blugi, ţigări Kent, gumă de mestecat, cafea şi valută.

Cinci simboluri ale capitalismului, încă indezirabil pe atunci în ochii înspăimântaţi ai poporului nostru prost. Dar, totodată, cinci simboluri care exprimau visul secret de bunăstare capitalistă, prezent în subconştientul fiecărui cetăţean român, de condiţie mai joasă ori mai înaltă.

Mi-e silă şi de Crinul ăsta, biet profesoraş lipsit de anvergură. Cum a putut ajunge PNL pe mâna unui politician second-hand ca el? Una dintre rudele lui Crin făcea semne de dezgust acum câţiva ani, când auzea de trupa politică a lui Iliescu. Iată-l acum pe Crin mângâiat pe breton de bunicuţa Iliescu, cea care-i va face mult timp pacheţelul cu păpică pentru şcoală. La şcoală, perversul Ponta îi dă jos chiloţeii şi-l unge cu vaselină, ca să alunece mai uşor organul muncii.

În toamnă vor fi iar alegeri, peste patru ani altele. Sper ca alea de peste patru ani să nu mă mai prindă pe aici. Acelaşi lucru îl doresc oricărui român încă întreg la cap.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crin şi penetrările lui Ponta.
 Vizualizări articol: 855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 7 voturi
Crin şi penetrările lui Ponta1.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prisma si pamfletul trimis de
(13 iun 2012, 16:54:55
Autorul are impresia ca PNL s-a aliat direct cu minerii... sau "minerii" care au comis acele atrocitati. De fapt, PNL s-a aliat cu o parte a calailor de atunci, impotriva altei parti a acelorasi calai. Caci PSD si PDL formau pe atunci FSN, calaul Bucuresti-ului de atunci. Dar, la PDL, memoria e scurta, si "ram-ul din biti" inexistent, ca sa parafrazez grupul Vacanta Mare. Tot e pamflet (si comentariul meu!). Ce legatura are Crin cu acele evenimente? Alianta (e drept, cam neverosimila) se datoreaza deviatiilor dictatoriale ale PDL si presedintelui Basescu, precum si camarilei sale apropiate (Udrea, Anastase etc). Daca autorul este asa de impresionat de soarta acelor oameni macelariti de mineri, de ce nu cere in articolul-pamflet condamnarea lui Gelu Voican si a lui Magureanu-Asztalos, responsabili directi (si cei mai vinovati) de acele evenimente sangeroase? Sau e doar propaganda, pentru a arata ca Basescu (unul din posibilii responsabili de mineriada din sept.1991!) este bun, iar Antonescu nu?
2.   Ai dreptate trimis de
(14 iun 2012, 12:56:52
dar partial.sunt bun intrebarile retorice si restul.articolul pe fon va da insa apa la moara homosexualilor.ai dat-o in bara cu"doi tineri – băiat şi fată – măcelăriţi de scursurile în salopete."aia,saracii au fost impuscati de un spp-ist al Bunicutei kgb-iste,care e liber si azi.cei doi erau Aurica Crainiceanu si Andrei Frumusanu,fie-le tarana usoara.mai citeste,mai baiatule.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei