Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 nov 2012 - Anul XVII, nr. 266 (5171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Miss şi Mister Boboc

“Şi tu poţi să devii o stea!”, tema Balului Bobocilor organizat de Liceul Tehnologic Cajvana

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

“Şi tu poţi să devii o stea!” a fost tema Balului Bobocilor organizat de Liceul Tehnologic Cajvana, spectacol care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. În competiţia pentru titlurile de Miss şi Mister Boboc au intrat opt fete şi patru băieţi. Miss Boboc a fost desemnată de juriu Domnica Cîrcu, Mister Boboc a fost ales Gavril Răcari, Miss Eleganţă - Anamaria Bîrgoan şi Miss Popularitate - Viorica Popovici.

Bobocii de clasa a IX-a, care au concurat la Balul Bobocilor, au fost Floarea Lucan, Gabriela Titieni, Floarea Ştirbu, Sofronia Mitrofan, Domnica Cîrcu, Anamaria Bîrgoan, Irina Ciotu, Viorica Popovici, Dorel Nistor, Grigore Cîrcu, Gavril Răcari, Ionuţ Rusu.

Printre organizatorii balului de la Cajvana se numără Nicolae Robu, Iulian Ciotu, Marius Crăciun, Irina Tomuţ, Isidor Negruşer şi colectivul de elevi ai clasei a XII-a A.

Din juriu au făcut parte primarul Cajvanei, Gheorghe Tomăscu, care a fost şi preşedintele juriului, directorul Liceului Tehnologic, Nicolae Robu, reprezentantul sponsorilor - Vilu Mitrofan, Miss 2011 - Domnica Bîrgoan, Mister 2011 - Silviu Bîrgăuan şi reprezentanta claselor a XII-a, Paraschiva Gurău.

 

Momente artistice, printre probele de concurs

Concurenţii au trecut prin mai multe probe. Prima dintre ele a fost prezentarea în faţa juriului, urmată de proba de cunoştinţe şi perspicacitate, la care fiecare concurent a trebuit să răspundă la o întrebare fulger din partea unui profesor, să facă faţă unei situaţii dificile, proba de dans, aptitudini, proba ţinutelor de seară, fiecare dintre ele fiind o provocare pentru boboci. Printre probele de concurs, organizatorii au introdus, ca la orice spectacol care se respectă, momente artistice, realizate de elevi din liceu: Maria Tomescu, din clasa a XI-a B, a interpretat melodia „White Horse”, ce-i aparţine artistei Taylor Swift. Trupa „Fly Dance” a încântat publicul cu mai multe dansuri, iar

Casandra Răcari, din clasa a XI-a A, a interpretat melodia populară „Câte doruri omul are”.

Nu au lipsit momentele umoristice, cum ar fi sceneta „Cel mai sincer moldovean”, interpretată de elevii Alina Hapca şi Anton Şoldan, din clasa a XI-a A. Un moment spectaculos a fost şi cel pregătit de Trupa de Karate Kita – Suceava. Solista Maria Ştirbu, originară din Cajvana, a interpretat câteva cântece populare, în aplauzele spectatorilor iubitori de folclor. De aprecieri s-au bucurat şi membrii trupei Kazaciok. Invitata specială a serii a fost Anya, care a încântat publicul adunat în număr mare la Balul Bobocilor, cu hiturile „Fool Me”, „One”, „Beautiful World”, precum şi alte piese cunoscute de tineri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Şi tu poţi să devii o stea!”, tema Balului Bobocilor organizat de Liceul Tehnologic Cajvana.
 Vizualizări articol: 2748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
“Şi tu poţi să devii o stea!”, tema Balului Bobocilor organizat de Liceul Tehnologic Cajvana5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei