Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 apr 2024 - Anul XXIX, nr. 89 (8618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Regulamentul oficial al Tombolei „Leader Mobile si Mos Craciun te premiaza!”


Art.1. Organizatorul tombolei


Organizatorul Tombolei (denumită în continuare “Tombolă”) este SC CONTIGO SRL., cu sediul social în Falticeni, str. “2 Graniceri” Nr. 27, înmatriculată la Oficiul Registrul Comerţului sub numarul J33/187/2007/, avand cod fiscal 20923027, cont IBAN RO85BTRL03401202F17054, deschis la banca Banca BT Falticeni reprezentată de Adrian Amihalachioaie in calitate de reprezentant legal.
Tombola se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse în prezentul regulament (denumit în cele ce urmează "Regulament"). Termenii şi condiţiile prezentului Regulament, aşa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toţi participanţii.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricand Regulamentul, aducând la cunoştinţa publicului acest fapt si respectand legislatia in vigoare.

ART. 2. DURATA ŞI ARIA DE DESFĂŞURARE A TOMBOLEI


Tombola va fi organizată şi se va desfăşura în perioada 7-23 decembrie 2010, ora 12.00, in paginile ziarului Monitorul de Suceava, conform unui media plan stabilit impreuna cu acest ziar partener.

ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE


La Tombolă are dreptul să participe orice persoană fizică cu domiciliul/sediul in Romania, excepţie făcând angajaţii SC CONTIGO SRL si SC INTERPRESS SRL, membrii comisiei de organizare si validare, precum şi soţul/soţia şi rudele de gradul I si II ale acestora.
Indeplinesc calitatea de participant la tombola, persoanele mai sus mentionate, care sunt posesorii unui telefon mobil si care s-au inscris la tombola trimitand un SMS la numarul afisat in timpul concursului.

ART. 4. MODUL DE DESFĂŞURARE A TOMBOLEI


Tombola se va desfasura dupa urmatorul mecanism:
Inscrierea la Tombola se va face prin intermediul unui mesaj text (SMS) trimis catre un numar de telefon mobil din Romania, numar care va fi facut cunoscut cititorilor incepand din prima zi de concurs, marti, 7 decembrie 2010. Tinem sa precizam ca tariful perceput pentru mesajul text este unul normal de 0,05 euro/SMS, valabil in toate retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Cosmote. Important: un numar de telefon se poate inscrie doar o singura data in concurs. Numarul la care se poate trimite SMS-ul pentru inscrierea in concurs este 0726870006, numar de telefon valid in timpul desfasurarii concursului.
Extragerea castigatorului se va face in data de 23 decembrie, ora 12.00, in prezenta unei comisii de autentificare. Castigatorul tombolei „Leader Mobile si Mos Craciun te premiaza!” va fi anuntat in edita din 24 decembie a Monitorului de Suceava.

ART.5. PREMIILE TOMBOLEI


La tragerea din 23.12.2010 va fi acordat premiul: un televizor LCD marca Samsung.

ART. 6. TRAGEREA LA SORŢI ŞI ACORDAREA PREMIILOR


Tragerea la sorţi va avea loc pe data de 23.12.2010 ora 12.00 la sediul societatii, la finalul campaniei. Tragerea la sorţi şi acordarea premiului se vor face sub directa supraveghere a unei comisii formate din reprezentanti ai Organizatorului.
Participantul extras in urma tragerii la sorti trebuie sa fie informat in aceeasi zi si in acelasi moment ca a fost declarat castigator pentru a putea fi validat. Premiul se ridica de catre castigator in aceeasi zi sau in zilele urmatoare prin prezentarea unui act de identitate. In situatia in care castigatorul este minor sub 14 ani, premiul va fi ridicat prin prezentarea actului de identitate al unui parinte sau al reprezentantului legal.
Numele câştigătorului prin tragere la sorţi, precum şi premiul acordat, va fi făcut public in paginile ziarului Monitorul de Suceava din data de 24 decembrie 2010.
Organizatorul va preda televizorul( premiul) in stare de functionare pe baza de proces verbal de predare – primire. El va înmâna câştigătorului garanţia legală. Astfel orice sesizare vizând disfunctionalităţi ale premiilor se va face doar in baza acestora.

Art.7. INLOCUIREA PREMIILOR


Câştigătorul premiului nu poate opta pentru primirea contravalorii acestuia în bani sau în alte obiecte şi nici nu poate solicita modificarea caracteristicilor tehnice ale acestuia.

Art. 8. TAXE ŞI IMPOZITE


Organizatorul se obliga sa calculeze si sa achite impozitul datorat pentru veniturile obtinute sub forma de premiu de catre castigator, in conformitate cu reglementarile Codului fiscal, in vigoare, orice alte obligatii de natura fiscala sau de alta natura in legatura cu acestea , fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

Art. 9. REGULAMENTUL TOMBOLEI


Regulamentul de participare/desfăşurare este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant pe website-ul ziarului Monitorul de Suceava si la sediul societatii SC CONTIGO SRL.

ART.10. PROTECTIA DATELOR PERSONALE


Organizatorii se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor. Acordarea premiului este un eveniment public; participarea la aceasta tombola implica consimtamantul castigatorului ca numele/denumirea si fotografia lor sa poata fi publicate si utilizate ulterior de catre organizator in diverse materiale publicitare audio, foto si video, in mod gratuit neimplicand nici o recompensa de nici un fel din partea organizatorului vis a vis de publicarea si utilizarea ulterioara a acestora, cat si acceptul castigatorului tombolei cu privire la mediatizarea evenimentului, cu obligatia de a nu aduce atingere prin declaratiile si faptele lor, in nici un fel organizatorului, sub sanctiunea platii de daune.

Art. 11. ÎNCETAREA TOMBOLEI


Prezenta Tombolă inceteaza de drept la realizarea obiectivului propus.
De asemenea poate înceta în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie caz de forţă majoră, conform legislaţiei în vigoare, sau în cazul schimbării cadrului legislativ, astfel încât organizarea şi desfăşurarea acesteia să presupună mărirea bugetului alocat acestui proiect.

Art.12 ALTE REGLEMENTARI


În eventualitatea unei dispute asupra validităţii unei înscrieri sau cu privire la validarea castigatorului, decizia comisiei este definitivă.
Contestaţiile se depun în termen de 2 zile de la data extragerii la sediul societatii SC CONTIGO SRL.
În ipoteza în care decizia Comisiei va fi în sensul admiterii contestaţiei, procedura de tragere la sorţi va fi reluată la o dată ce va fi făcută publică în cel mai scurt timp de la admiterea contestaţiei.
Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la tombola se vor rezolva pe cale amiabila, sau in cazul in care aceasta nu este posibila, de catre instanta judecatoreasca competenta de la sediul organizatorului.
Prezentul Regulament contine 2 pagini.

SC CONTIGO SRL
Adrian Amihalachioaie
Manager General
Cupa Tenis Monitorul 2023Interviurile Monitorul

Prima Pagină

Prima Pagină

Publicitate

USV - Admitere 2024

Publicitate

Scoala Postliceala FEG

Publicitate

Depozitul de flori - Queen Concept Flowers

Publicitate

Tedi - Prietenul Naturii

Publicitate

Prink Suceava

Meniul zilei

Meniul zilei in restaurante sucevene

Publicitate

Fonduri UE

Anunţuri Fonduri Europene

Licitaţii

Anunţuri Direcţia Silvică Suceava

Copiii noştri

Copiii noştri

Hărţi

Alegeri prezidenţiale noiembrie 2014 - Tur I - Harta administrativ politica pentru localitatile din judetul Suceava
Alegeri prezidenţiale noiembrie 2014 - Tur II - Harta administrativ politica pentru localitatile din judetul Suceava
RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei