Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 feb 2014 - Anul XIX, nr. 25 (5534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Judecarea cererii lui Adrian Năstase de contopire a pedepselor, amânată pentru 3 martie

Luni, 3 Februarie 2014 (13:54:22)
Judecarea cererii lui Adrian Năstase de contopire a pedepselor din cele două condamnări definitive a fost amânată, luni, de judecătorii Tribunalului Bucureşti, pentru că decizia din dosarul "Zambaccian" nu a fost motivată, astfel că dosarul nu a ajuns la instanţă, informează Mediafax. Instanţa Tribunalului Bucureşti care judecă cererea lui Adrian Năstase de contopire a pedepselor primite prin cele două condamnări definitive a constatat luni, la primul termen de judecată, că instanţa supremă nu a redactat motivarea deciziei din dosarul "Zambaccian", prin care l-a condamnat pe fostul premier la patru ani de închisoare cu executare.De asemenea, instanţa, după ce a stabilit că este competentă să soluţioneze acest caz, a arătat că nu poate continua procesul până nu primeşte motivarea deciziei dispuse de instanţa supremă în dosarul "Zambaccian". Astfel, instanţa a arătat că va trimite o adresă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), pentru a verifica dacă a fost redactat documentul şi a stabilit ca procesul să se reia în 3 martie.Avocaţii lui Adrian Năstase au cerut instanţei ca de la ICCJ să fie adus întregul dosar "Zambaccian", solicitarea fiind admisă. Adrian Năstase le-a cerut judecătorilor să solicite instanţei supreme redactarea în decurs de 30 de zile a deciziei de condamnare din dosarul "Zambaccian".La ieşirea din sala de judecată, Andrei Năstase, fiul cel mare al lui Adrian Năstase, a spus că tatăl său se simte bine şi că în continuare studiază împreună cu el viitoarele acţiuni pe care le va face.Întrebat de ce şi-a lăsat barbă, Andrei Năstase a arătat că a făcut acest lucru "din solidaritate" cu tatăl său, care are în prezent barbă.Întrebat de ce Daniela Năstase nu a venit luni la Tribunalul Bucureşti, Andrei Năstase a spus că mama sa îl va vizita la locul de detenţie.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Judecarea cererii lui Adrian Năstase de contopire a pedepselor, amânată pentru 3 martie.
 Vizualizări articol: 884 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Judecarea cererii lui Adrian Năstase de contopire a pedepselor, amânată pentru 3 martie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei