Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 233 (5440)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dragnea, după trimiterea în judecată: O lovitură destul de tare la temelia democraţiei

Luni, 7 Octombrie 2013 (14:53:19)

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la sediul PSD, că nu ia în calcul să demisioneze din Guvern, pentru că este vorba de acuzaţii nefondate la adresa sa, el menţionând totodată că aceste acuzaţii nu au legătură cu activitatea sa în Executiv.

"Nu este o mare surpriză pentru mine, mai ales după ce joi am văzut şi eu la televizor comanda dată de Traian Băsescu la DNA, să trimită dosarul în instanţă", a declarat Liviu Dragnea, în timp ce ieşea din sediul PSD, după şedinţa BPN, însoţit de premierul Victor Ponta.

El a arătat că, din punctul său de vedere, este şi un lucru bun în "nebunia asta", şi anume că opinia publică are posibilitatea să vadă toate acuzaţiile din dosar, "care spun că o activitate de capanie electorală este de fapt infracţiune".

"Faptul că sunt acuzat că am trimis nişte mesaje pe care nu le-am trimis, că am organizat un sistem informatic pe care nu l-am organizat şi pentru că oamenii au venit la vot, asta este o lovitură, după părerea mea, destul de tare la temelia democraţiei" a mai declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus că nu ia în calcul să demisioneze din Guvern, pentru că este vorba de acuzaţii nefondate la adresa sa şi, în plus, "sunt nişte proiecte la care s-a angajat", pe care vrea să le ducă la capăt, acuzaţiile care i se aduc neavând legătură cu activitatea sa în Executiv.

Dragnea a mai spus că merge în instanţă nu ca să îşi probeze nevinovăţia, ci aşteaptă ca procurorii să probeze aceste "acuzaţii absurde".

Întrebat de ce se consideră "ţinta preşedintelui", Liviu Dragnea a răspuns: "Din prea multă dragoste!". "Cred că mă iubeşte foarte mult domnul Traian Băsescu", a adăugat Dragnea.

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis în judecată în dosarul privind referendumul din 2012, fiind acuzat că, în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, şi-ar fi folosit autoritatea şi influenţa pentru a obţine o prezenţă de minimum 60 la sută la vot, care să garanteze validarea scrutinului.

Dosarul a fost adus luni la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, urmând să fie înregistrat la instanţă şi să se stabilească un prim termen de judecată, după repartizarea aleatorie la un complet de la Secţia penală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragnea, după trimiterea în judecată: O lovitură destul de tare la temelia democraţiei.
 Vizualizări articol: 648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dragnea, după trimiterea în judecată: O lovitură destul de tare la temelia democraţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei