Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 40 (5247)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Organizarea FOTE a fost foarte scumpă, după ce pleacă oaspeţii verificăm cât trebuia să coste

Marţi, 19 Februarie 2013 (13:46:21)

Organizarea în România a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) a fost foarte scumpă, iar Guvernul va verifica, după ce oaspeţii vor pleca, dacă manifestarea trebuia să coste atât de mult, a declarat premierul Victor Ponta.

"A fost foarte scump. După ce pleacă oaspeţii, vedem dacă trebuia să coste atât de mult", a spus Ponta la Dolce Sport.

El a arătat însă că Festivalul este un lucru bun pentru Braşov şi România.

Festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European a fost organizată duminică seară, la eveniment asistând şi fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea.

Premierul Victor Ponta, prezent la festivitate, a declarat deschisă ediţia de iarnă a FOTE.

Elena Udrea a declarat, înainte de începerea ceremoniei, că organizarea acestui festival demonstrează că s-au meritat trei ani de critici pe care i-a primit.

Duminică, preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, la plecarea dintr-un hipermarket din Capitală, de ce nu a mai mers la deschiderea FOTE, el răspunzând că acolo ar trebui să fie cei care au fost cei mai înjuraţi pentru că au făcut infrastructura de iarnă a acestui festival.

Întrebat dacă se referă la Elena Udrea, Băsescu a răspuns: "Vă aduceţi aminte cine a fost înjurat pentru pârtii de schi, pentru patinoare? Ce să caut eu, care nu am primit nicio înjurătură pentru infrastructura de iarnă a acestui festival".

În urmă cu o lună, Elena Udrea declarat că pentru ministrul pentru IMM şi Turism, Maria Grapini, ar fi o performanţă dacă ar termina proiectele începute de ea, replica venind după ce Grapini a declarat că zeci de milioane de euro au fost cheltuiţi în turism fără efecte vizibile.

Ea a arătat că a alocat peste 200 milioane de lei investiţiilor în dezvoltarea infrastructurii turistice şi sportive în staţiunile şi localităţi turistice necesare organizării pe Valea Prahovei a Festivalului Olimpic al Tineretului European.

Festivalul Olimpic al Tineretului European, ajuns la cea de-a 11-a ediţie, se desfăşoară în Braşov, Râşnov, Predeal, Cheile Grădiştei - Fundata, în perioada 17 - 22 februarie. La cel mai mare eveniment sportiv pentru tineret organizat în România participă 900 de sportivi şi 600 de membri ai delegaţiilor, din 45 de ţări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Organizarea FOTE a fost foarte scumpă, după ce pleacă oaspeţii verificăm cât trebuia să coste.
 Vizualizări articol: 449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Organizarea FOTE a fost foarte scumpă, după ce pleacă oaspeţii verificăm cât trebuia să coste0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei