Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 40 (5247)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vrancea: Anchete în spitale după ce au apărut imagini cu o tânără în ipostaze indecente într-un salon

Marţi, 19 Februarie 2013 (13:50:10)

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea a declanşat anchete în toate spitalele din judeţ după ce în presă au apărut fotografii cu o tânără în lenjerie intimă într-un salon dintr-un spital din Vrancea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit directorului DSP Vrancea, Cătălin Graur, instituţia a început anchete după ce în presă au apărut fotografii cu o tânără care pozează aproape dezbrăcată într-un salon de spital. În imagini se observă că tânăra pozează în lenjerie intimă, stând în poziţii indecente pe paturi de spital, dar şi pe scaune sau pe o masă.

Odată cu distribuirea fotografiilor pe internet, a fost furnizată şi informaţia că tânăra, a cărei identitate nu se cunoaşte încă, a pozat într-un spital din Vrancea.

Cătălin Graur a spus că tânăra care a pozat în lenjerie intimă într-un salon de spital nu ar fi cadru medical, iar primele informaţii arată că fotografiile nu ar fi făcute de fapt într-o unitate spitalicească din judeţul Vrancea.

"Din investigaţiile noastre de până acum am constatat că nu pare a fi un salon din spitalele din Vrancea. Nu pare a fi un cadru medical tânăra care a pozat, poate fi un aparţinător al unui bolnav sau un vizitator la un bolnav din spital. Vom continua cercetările, vom colabora cu managerii spitalelor din Vrancea să vedem dacă într-adevăr e vorba despre un spital din Vrancea. Dacă se va demonstra că fotografiile au fost realizate într-un spital din judeţ, e o problemă care ţine strict de conducerea spitalului", a declarat, marţi, directorul DSP Vrancea, Cătălin Graur.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Focşani, Alina Pelin, în mod cert fotografiile cu tânăra în ipostaze indecente nu au fost realizate în această unitate medicală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vrancea: Anchete în spitale după ce au apărut imagini cu o tânără în ipostaze indecente într-un salon.
 Vizualizări articol: 562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vrancea: Anchete în spitale după ce au apărut imagini cu o tânără în ipostaze indecente într-un salon0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei