Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 40 (5247)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


"Grandios" ca la noi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Cam cât a fost weekendul de lung, ori de câte ori vreo pauză la fotbal, snooker ori handbal mă lăsa, o luam la vale pe telecomandă, ca să mai prind o ştire, un meteo, o arestare, un botez, ceva... Ei bine, cum ajungeam pe TVR, mă şi izbea un promo sau un anunţ cum că duminică, fix la 19.30, urma să vedem „absolutely live” festivitatea de deschidere a unui eveniment numit „festival”, dar care e privit (presupun că doar la noi) ca o competiţie. Deşi se află la, cică, a 11-a ediţie, vă mărturisesc cu deplină ruşine în suflet că pân' acu' eu n-am auzit de numitul FOTE, căruia însă îi doresc sănătate, viaţă lungă şi ce-o mai fi. Revin la problema mea, aia cu TVR: cu ceva mai puţin de o oră înaintea deschiderii, mi-a fost dat să aud pentru a 114-a oară că fix la 19.30 se va transmite „grandiosul spectacol de deschidere” etc. O ziceau de data asta înşişi prezentatorii atrocităţii numite „tragerile loteriei”, unde printre bile ţi se mai bagă pe gât, de fapt în timpane, toate scursurile şi căzăturile „muzicale” româneşti. Ca atare, dacă tot eram înfipt pe TVR, aşa am şi rămas, aşteptând „grandiosul”, mai ales că din promo înţelesesem că Beijing, Atena, Londra vor fi făcute uitate de marii artişti/scenarişti/regizori ai naţiei... Şi-ncepe grandiosu': mai întâi, desigur, cu o turmă de buciume în care suflă o gaşcă de doamne populare, urmate la distanţă mică de unii care buşeau cu beţe în nişte tomberoane (aşa e şi butoiul meu pe care mi-l deşeartă Rosalul sâmbăta), nu, nu erau Sistem, că nu l-am văzut pe prietenul Claudiu Purcărin zis „Naşu'”, mai apoi o farfuză a prestat pe gură ceva cântare, da' notabil era doar felul în care ţinea ea, cu degetuţele-alea microfonul. Avea şi „degetul eleganţei”, ăla din bancul cu Bulă. Iar la urmă, nişte „sportivi” s-au tras pe un mini-derdeluş cu schiuri şi board-uri, unii făcând chiar şi câte o semipiruetă, uşurel, să nu se accidenteze. Totul într-o penumbră vecină cu bezna. Dacă penibilul se poate ierarhiza, atunci da: penibilul deschiderii FOTE a fost de-a dreptul grandios.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Grandios" ca la noi.
 Vizualizări articol: 958 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
"Grandios" ca la noi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei