Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 40 (5247)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu poliţia la uşă

Scandal monstru la alegerile pentru conducerea Asociaţiei 33

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Alegeri cu ţipete, ameninţări şi cu poliţia la uşă, în alertă – aşa s-a desfăşurat vineri seara Adunarea Generală a Asociaţiei de Proprietari nr. 33 din cartierul sucevean Burdujeni.

Asociaţia, cea mai mare din cartier, cu peste 1.400 de membri, a avut ca loc de întrunire restaurantul Pub Colibri, situat în apropiere de blocurile celor mai mulţi dintre locatari.

Numai că dacă la alte adunări generale ale asociaţiilor de proprietari îi poţi număra pe degete pe cei care participă, acum, din cauza debranşărilor făcute săptămâna trecută la mai multe blocuri din cadrul asociaţiei, atât pe căldură, apă caldă cât şi apă rece, numărul celor prezenţi a depăşit orice aşteptări.

Astfel, câteva sute de oameni, majoritatea fiind cei nemulţumiţi de oprirea utilităţilor, au venit la şedinţă, spaţiul închiriat dovedindu-se total neîncăpător.

Mai mult, pe fondul nemulţumirilor cauzate de debranşările de la Termica şi ACET, spiritele s-au încins repede, oamenii fiind la un pas de a se lua la bătaie.

Văzând că ameninţările şi gesturile cu semnificaţie violentă iau cu totul locul discuţiilor constructive, administratorul asociaţiei, Carmen Benchea, care urma să fie reconfirmată în funcţie, a solicitat intervenţia poliţiei.

În scurt timp au ajuns acolo doi reprezentanţi ai Secţiei de Poliţie din Burdujeni, care, văzând mulţimea furioasă de acolo, au chemat rapid întăriri, alţi patru agenţi sosind pentru a domoli situaţia.

Numai că nici prezenţa lor acolo nu a reuşit să calmeze total mulţimea care se îngrămădea să intre în sală să-şi spună păsurile, încât, în cele din urmă, nu au avut altă soluţie decât să-i trimită pe oameni acasă, pentru a se asigura că situaţia nu degenerează, izbucnirile violente fiind foarte probabile.

În aceste condiţii, alegerile pentru desemnarea noii conduceri a asociaţiei de proprietari nu au mai putut avea loc, după cum a precizat viceprimarul Ovidiu Doroftei, prezent la şedinţă.

„Şedinţa respectivă a fost convocată pentru a treia oară, după ce la şedinţele anterioare nu s-au prezentat suficienţi locatari pentru a se putea lua o decizie. Din cauza scandalului izbucnit, nici acum nu s-a mai putut decide nimic. Recomand totuşi ca următoarea Adunare Generală a Asociaţiei să se facă într-un spaţiu mai mare, precum sala de sport a unei şcoli, mai ales că este vorba de una din cele mai mari asociaţii de proprietari din Suceava, iar oamenii trebuie să vină să ia deciziile care îi influenţează în mod direct”, a declarat viceprimarul Doroftei.

Din cele 102 asociaţii de proprietari din Suceava, alegerile pentru desemnarea conducerii s-au finalizat doar la patru asociaţii, termenul limită fiind 31 martie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal monstru la alegerile pentru conducerea Asociaţiei 33.
 Vizualizări articol: 2313 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Scandal monstru la alegerile pentru conducerea Asociaţiei 334.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Scandal? Poate nemulțumiri generale trimis de
(19 feb 2013, 20:46:34
Administratorul este de adunarea generala a unei societati comerciale care, in limita atributiilor si functiilor acordate, exercita vointa societatii. Cu alte cuvinte acesta apăra interesele LOCATARILOR pe care ar trebui s-ăi reprezinte în orișice problemă cu furnizorii de servicii UTILITĂȚI ceea ce acest individ numit în continuare Carmen Benchea nu și-a făcut treaba.LOCATARII vor SCHIMBARE ȘI SE VA FACE.ALT ADMINISTRATOR.În fiecare an nu sa precizat cu exactitate ce sau făcut cu plusul de bani colectați pe metru pătrat administrat care dealtfel e cel mai ridicat în comparație cu alte asociații.De ce sau încasat în totalitate cheltuielile per administrativ în detrimentul celor de la utilități? cu ce sa ocupat comisia de cenzori?de ce nu sau împărțit pierderile și pe administrativ ci totul pe furnizorii de ..apa ,agent ...termica ,acet?sa urmărit tot timpul să se facă scandal la ședințe ca apoi cu ajutorul femeilor de servici să se voteze pentru salarii mari și păstrarea locului de muncă.Angajatele,femeile de servici nu au drept de vot deoarece influențează negativ alegerile.Doamnă administrator chiar dacă dumneata ne vrei noi nu te vrem.ÎȚI VREM DEMISIA.NICI SĂ NU TE GÎNDEȘTI SĂ CANDIDEZI.ȚI_AI FĂCUT 3 CASE PE SPATELE NOSTRU:MARȘ LA MUNCA CU SALAR MINIM PE ECONOMIE.
2.   Scandal? Poate nemulțumiri generale trimis de HOR trimis de
(19 feb 2013, 20:49:34

Administratorul este numit de adunarea generala a unei societati comerciale care, in limita atributiilor si functiilor acordate, exercita vointa societatii. Cu alte cuvinte acesta apăra interesele LOCATARILOR pe care ar trebui s-ăi reprezinte în orișice problemă cu furnizorii de servicii UTILITĂȚI ceea ce acest individ numit în continuare Carmen Benchea nu și-a făcut treaba.LOCATARII vor SCHIMBARE ȘI SE VA FACE.ALT ADMINISTRATOR.În fiecare an nu sa precizat cu exactitate ce sau făcut cu plusul de bani colectați pe metru pătrat administrat care dealtfel e cel mai ridicat în comparație cu alte asociații.De ce sau încasat în totalitate cheltuielile per administrativ în detrimentul celor de la utilități? cu ce sa ocupat comisia de cenzori?de ce nu sau împărțit pierderile și pe administrativ ci totul pe furnizorii de ..apa ,agent ...termica ,acet?sa urmărit tot timpul să se facă scandal la ședințe ca apoi cu ajutorul femeilor de servici să se voteze pentru salarii mari și păstrarea locului de muncă.Angajatele,femeile de servici nu au drept de vot deoarece influențează negativ alegerile.Doamnă administrator chiar dacă dumneata ne vrei noi nu te vrem.ÎȚI VREM DEMISIA.NICI SĂ NU TE GÎNDEȘTI SĂ CANDIDEZI.ȚI_AI FĂCUT 3 CASE PE SPATELE NOSTRU:MARȘ LA MUNCA CU SALAR MINIM PE ECONOMIE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei