Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 39 (5246)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta:PDL şi Băsescu,prieteni cu FIDESZ şi Viktor Orban;să nu uităm cine e prieten cu duşmanii ţării

Luni, 18 Februarie 2013 (14:05:23)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că PDL şi preşedintele Traian Băsescu sunt prieteni cu FIDESZ şi Viktor Orban, el arătând că acest lucru nu trebuie uitat şi adăugând: "Să nu uităm cine e prieten cu duşmanii României".

"Când vorbeşti de FIDESZ şi de Viktor Orban nu ai cum să nu vorbeşti de PDL, de Traian Băsescu. Domna Boagiu e colegă în conducerea PPE cu Viktor Orban. Deci, ei l-au propus pe domnul Tokes vicepreşedinte al Parlamentului European, deci ei sunt prieteni, să nu uităm lucrul ăsta, totuşi, cine e prieten cu duşmanii României", a spus Ponta.

El a precizat că nu doreşte să se exprime în numele Parlamentului român pe scandalul diplomatic al steagurilor, arătând că, din punctul său de vedere, în continuare, nu există niciun fel de problemă între România şi Ungaria, cu atât mai puţin nu exită o problemă între autorităţile române şi minoritatea maghiară din România.

"Există un interes politic de campanie al celor aflaţi acum la guvernare în Ungaria, al celor de la FIDESZ, colegi şi prieteni cu PDL în PPE. Noi trebuie să fim foarte deştepţi, fermi dar deştepţi, să nu ne lăsăm provocaţi. De fapt pe ei nu îi interesează nici ce se întâmplă în România, nici ce face sau nu face comunitatea maghiară în România, pe ei îi interesează să câştige voturi în alegerile din Ungaria", a spus Ponta.

Premierul a adăugat că PDL, ca prieten al FIDESZ, trebuie să spună acestora liderilor acestuia că scandalul diplomatic al steagurilor nu are legătură cu Europa şi cu secolul XXI.

"În mod clar, aici PDL ar trebui să le spună pritenilor lor pe care i-au sprijint de la FIDESZ, doamna Macovei lui domnul Tokes şi toate celelalte perechi binecunoscute, că acest gen de provocări nu au legătură cu ideea europeană şi cu secolul XXI. Asta e poziţia mea ca premier, în rest Parlamentul are propriile proceduri", a spus Ponta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta:PDL şi Băsescu,prieteni cu FIDESZ şi Viktor Orban;să nu uităm cine e prieten cu duşmanii ţării.
 Vizualizări articol: 501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta:PDL şi Băsescu,prieteni cu FIDESZ şi Viktor Orban;să nu uităm cine e prieten cu duşmanii ţării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei