Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 39 (5246)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Becali spune că anunţă în plen demisia din PNL, dar rămâne afiliat USL şi membru în Comisia juridică

Luni, 18 Februarie 2013 (16:04:57)

Deputatul George Becali a declarat, luni, că îşi va anunţa în plenul Camerei Deputaţilor demisia din PNL şi că va rămâne parlamentar independent afiliat la grupul USL şi membru din partea Uniunii în Comisia juridică.

"Îmi voi da demisia în plenul Camerei Deputaţilor din PNL. Voi rămâne membru afiliat USL-PNL, în Comisia juridică membru din partea PNL-USL din care am câştigat în alegeri şi independent", le-a spus George Becali ziariştilor, pe holurile Parlamentului.

În urmă cu o săptămână, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat că George Becali a demisionat din PNL şi va activa ca parlamentar independent. Întrebat cum vede parteneriatul cu Becali în continuare, liderul PNL a răspuns: "Nu ştiu cine a vorbit în afară de dumneavoastră de parteneriat între mine şi Gigi Becali. A fost o relaţie normală, civilizată, politică şi umană"

Anterior, Becali anunţase, la un post de televiziune, după ce a fost condamnat de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu suspendare, că vrea să demisioneze din PNL pentru a nu-i face rău preşedintelui Crin Antonescu, dar a precizat că va rămâne în partid dacă şeful PNL îi va cere asta.

George Becali a fost condamnat definitiv de completul de cinci judecători al instanţei supreme la trei ani de închisoare cu suspendare pentru sechestrarea celor care i-au furat limuzina, pedepse similare fiind dispuse şi în cazul gărzilor sale de corp.

Instanţa a dispus suspendarea executării pedepsei de trei ani de închisoare în cazul lui Becali pe o perioadă de opt ani, timp în care acesta va trebui să respecte mai multe obligaţii ce îi vor fi impuse de serviciul de probaţiune din zona domiciliului său.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Becali spune că anunţă în plen demisia din PNL, dar rămâne afiliat USL şi membru în Comisia juridică.
 Vizualizări articol: 506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Becali spune că anunţă în plen demisia din PNL, dar rămâne afiliat USL şi membru în Comisia juridică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei