Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 oct 2012 - Anul XVII, nr. 254 (5159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Doi dintre cetăţenii români răniţi în accidentul din Germania, în continuare în stare critică

Marţi, 30 Octombrie 2012 (14:08:00)

Doi dintre cei trei cetăţeni români răniţi în accidentul produs la sfârşitul săptămânii trecute, în Germania, pe autostrada A3 din Bavaria, sunt în continuare în stare critică, fiind internaţi la spitale din Regensburg şi Deggendorf, a informat, marţi, MAE la solicitarea MEDIAFAX.

Românul internat la Spitalul din Deggendorf este în stare critică, viaţa fiindu-i în continuare în pericol, potrivit informaţiilor comunicate de reprezentanţii unităţii medicale.

Starea persoanei internate la Clinica Universitară din Regensburg este critică, dar stabilă, potrivit medicilor germani. Aceasta urmează să fie vizitată de către membrii de familie.

De asemenea, a treia persoană rănită este în stare stabilă, fiind vizitată duminică, 28 octombrie, de un reprezentant diplomatic român, menţionează MAE în precizarea transmisă MEDIAFAX.

Pe de altă parte, corpurile neînsufleţite ale celor trei victime se află la Morga Deggendorf. Poliţia germană a precizat că va fi necesară identificarea persoanelor decedate în Germania de către membrii de familie a acestora. Consulatul român de la Munchen a transmis autorităţilor competente din ţară datele cu privire la cetăţenii români decedaţi în vederea informării familiilor acestora.

Potrivit MAE, microbuzul în care se aflau cei şase cetăţeni români aparţine unei firme româneşti de transport şi era în drum spre ţară în momentul accidentului.

Cauza producerii accidentului a fost faptul că şoferul microbuzului a lovit un tir care se deplasa pe banda dreaptă în faţa sa. Diferenţa de viteză între cele două vehicule era de 80 km/h. La momentul accidentului, pe autostradă se desfăşura un transport special, ceea ce a dus, conform autorităţilor germane, la îngreunarea traficului. Vizibilitatea era bună, însă în condiţii de noapte, mai precizează MAE.

Cele şase victime ale accidentului produs pe autostrada A3 în landul german Bavaria, în noaptea de vineri spre sâmbătă, sunt din Timiş, iar una dintre cele trei persoane decedate este soacra prefectului judeţului Eugen Dogariu.

Surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX că victimele accidentului petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă în Germania, pe Autostrada A3, sunt din Timiş, iar microbuzul în care se aflau acestea aparţine unei firme din judeţ.

Între cele trei persoane care şi-au pierdut viaţa se află şi o femeie în vârstă de 63 de ani, care este soacra prefectului judeţului Timiş Eugen Dogariu.

Prefectul a confirmat pentru corespondentul MEDIAFAX că soacra sa şi-a pierdut viaţa în urma accidentului.

Presa bavareză a scris că şoferul microbuzului implicat în accident avea 38 de ani şi era din zona Timişoarei, fără a face referire la localitatea din care provin celelalte victime, însă spune că este vorba despre două femei de 45 şi 63 de ani care şi-au pierdut viaţa, în timp ce celelalte trei persoane rănite grav au vârste cuprinse între 24 şi 55 de ani, fiind transportate la spital.

MAE preciza, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că a început procedurile pentru contactarea familiilor victimelor accidentului rutier din Germania, iar un diplomat al Consulatului General de la Munchen va acorda asistenţă consulară răniţilor.

MAEmai menţiona că va acorda asistenţă consulară de specialitate familiilor celor decedaţi, pentru repatrierea corpurilor neînsufletite, dacă vor fi solicitări în acest sens. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi dintre cetăţenii români răniţi în accidentul din Germania, în continuare în stare critică.
 Vizualizări articol: 599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi dintre cetăţenii români răniţi în accidentul din Germania, în continuare în stare critică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei