Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 oct 2012 - Anul XVII, nr. 254 (5159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Camioanele nu vor putea intra în Ungaria joi, când se celebrează Ziua tuturor sfinţilor

Marţi, 30 Octombrie 2012 (16:23:43)

Autorităţile de frontieră din Arad anunţă că automarfarele nu vor putea intra pe teritoriul Ungariei joi, când în această ţară este zi nelucrătoare pentru că se celebrează Ziua tuturor sfinţilor, camioanele urmând să staţioneze pe teritoriul României, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia de Frontieră Arad, "ca urmare a faptului că în Ungaria data de 1 noiembrie a fost declarată zi nelucrătoare (se sărbătoreşte Ziua tuturor sfinţilor), pe teritoriul statului vecin vor intra în vigoare restricţiile de circulaţie pentru autovehiculele de mare tonaj în intervalul de timp 31 octombrie ora 23.00 (ora României) - 1 noiembrie ora 23.00 (ora României)".

Conform sursei citate, au fost luate măsuri pentru fluidizarea traficului prin punctele de trecere de la graniţa cu Ungaria, care vor fi aplicate în momentul ridicării restricţiei.

Autorităţile de frontieră vor suplimenta personalul care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor şi va creşte numărul arterelor de control la automarfare.

Ungaria impune restricţii de circulaţie pentru automarfare sâmbătă şi duminică şi la sărbătorile legale.

Pentru că pe DN 7, la intrarea în oraşul de frontieră Nădlac, ar putea staţiona din nou sute de camioane pentru a trece graniţa, şi Poliţia Rutieră Arad a anunţat că va mobiliza echipaje mobile în zonă, la nevoie urmând să redirijeze traficul de autoturisme prin Semlac-Şeitin.

Săptămâna trecută, miercuri, ciculaţia autoturismelor între Nădlac şi Arad a fost deviată prin Semlac-Şeitin, pentru că pe DN 7 staţionau, pe o distanţă de opt kilometri, peste 500 de camioane care urmau să iasă din ţară prin Vama Nădlac.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat, săptămâna trecută, că înainte de intrarea în Nădlac, pe DN 7, au început lucrările de amenajare a unei benzi de staţionare pentru camioane, care va avea o lungime de doi kilometri şi va fi finalizată în aproximativ două săptămâni.

"Este soluţia prin care se va rezolva problema coloanei de automarfare care staţionează la ieşirea din ţară. Traficul spre Nădlac va fi fluidizat pentru că nu va mai fi blocat sensul de circulaţie spre Ungaria", declara directorul regional al companiei, Ioan Ambruş.

Conform sursei citate, lucrarea costă aproximativ 350.000 de lei şi este finanţată din bugetul de întreţinere a drumurilor din acest an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camioanele nu vor putea intra în Ungaria joi, când se celebrează Ziua tuturor sfinţilor.
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Camioanele nu vor putea intra în Ungaria joi, când se celebrează Ziua tuturor sfinţilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei