Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 oct 2012 - Anul XVII, nr. 254 (5159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Start

USL Suceava şi-a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidaţii USL Suceava la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012 şi-au depus în cursul zilei de ieri dosarele de candidatură. La Biroul Electoral Judeţean Suceava au fost prezenţi 11 din cei 14 candidaţi suceveni ai USL, trei dintre aceştia absentând motivat de la acest eveniment. La depunerea candidaturilor au fost prezenţi şi liderii judeţeni ai USL, respectiv preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, cel al PNL Suceava, Alexandru Băişanu, şi cel al PC Suceava, Paul Rusu, ultimii doi fiind şi candidaţi pentru un post de deputat.

În conferinţa de presă susţinută după depunerea candidaturilor, preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat că USL îşi propune să obţină la alegerile din judeţ cel puţin şase-şapte mandate de deputat şi trei de senator. „Printre cei care sunt candidaţii noştri pentru Parlamentul României avem ingineri, economişti, profesori, oameni de afaceri, medici, jurişti. O echipă complexă care ne dă posibilitatea ca în Parlament foarte multe din domeniile în care se legiferează să aibă o componentă locală suceveană”, a spus Nechifor.

El a subliniat că USL Suceava va avea o campanie „pe creştere”, pozitivă, în care candidaţii PSD, PNL şi PC vor prezenta sucevenilor ce a făcut USL de când a preluat guvernarea şi ceea ce trebuie făcut în viitor.

„Cea mai bună veste pentru astăzi este că afară plouă. O veste aşteptată de toţi românii, pentru că a fost un an secetos. Nu cred că este meritul nostru, dar ploaia de afară mă face să mă gândesc la vremurile în care în România exista creştere economică, la momentele în care exista bunăstare. Şi asta se întâmpla când PSD, PNL şi PC guvernau România. Vreau să le recomand sucevenilor să aleagă cu cap, cu încredere, cu aşteptări şi să demonstreze încă o dată că au capacitatea să trimită în Parlament oameni care să fie demni, responsabili şi care să-i reprezinte cu adevărat”, a mai declarat Cătălin Nechifor, care a mai adăugat că toţi candidaţii USL Suceava au şanse mari să câştige alegerile din colegiile în care candidează cu jumătate plus unu din voturi.

La rândul său, liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, care candidează pentru un mandat de deputat în Colegiul nr. 1 Suceava, a ţinut să precizeze că toţi candidaţii USL sunt capabili „să ducă mai departe visul României”. Băişanu a mai adăugat că sucevenii au înţeles care este dorinţa majoritară a românilor, şi anume ca USL să guverneze în continuare România.

„Nu are sens să dăm vina pe cineva, nici pe criză, nici pe cei care au guvernat. Trebuie să demonstrăm că suntem, că existăm şi că suntem capabili să facem faţă unor provocări electorale, şi după aceea administrative, legislative, timp de patru ani de zile. Sunt convins că vom câştiga în detrimentul celor care au stat patru ani la guvernare. Dar ei nu au stat, ci şi-au făcut treburile, dar nu pe cele ale cetăţenilor din România”, a declarat Băişanu.

 

Donţu: „ Am o voinţă puternică pentru a face mai bine pentru cât mai mulţi dintre oamenii acestui judeţ”

Candidatul USL pentru postul de senator în Colegiul 3 Fălticeni, Ovidiu Donţu (PSD), a anunţat că s-a decis să candideze pentru ca populaţia care „şi-a pus nădejdea” în USL să aibă „un cuvânt răspicat” în Parlamentul României.

„Am o voinţă puternică pentru a face mai bine pentru cât mai mulţi dintre oamenii acestui judeţ şi ai acestei ţări. Nevoia de dezvoltare a oamenilor va avea suportul meu în ceea ce priveşte îmbunătăţirea nivelului de trai şi dinamizarea investiţiilor”, a spus Donţu.

La rândul său, candidatul pentru Senat în Colegiul nr. 1 Vatra Dornei, Neculai Bereanu, a spus că dacă va fi ales „voi reprezenta cu demnitate acest colegiu”, adăugând că este la curent cu toate problemele din această zonă a judeţului. „Sunt foarte multe probleme, dar fără un Guvern USL reprezentat şi susţinut de un Parlament puternic nu se vor putea duce la bun sfârşit multe din proiectele din această zonă”, a declarat Bereanu.

Un alt candidat pentru Senat, Tiberius Brădăţan, care vizează postul de senator din Colegiul nr. 2 Suceava, a spus că „am un vis. Un vis pentru o Românie nedezbinată, un vis pentru nişte români neumiliţi, un vis pentru ţară prosperă, care cred că este binecuvântată de Dumnezeu. Nu am decât această credinţă şi cu aceasta vreau să merg în Parlament”.

De asemenea, candiadtul USL pentru un post de deputat în Colegiul nr. 3 Cajvana, Gavril Mîrza, a spus că îşi doreşte ca noul Parlament majoritar USL să îndrepte „de la bun început toate nedreptăţile celor din PDL”, în timp ce Eugen Uricec, care candidează tot pentru un mandat de deputat, în Colegiul nr. 4 Fălticeni, a precizat că „sunt sigur că această echipă va schimba radical din punct de vedere politic şi economic interesele cetăţenilor”.

Din partea USL vor candida şi doi reprezentanţi ai Partidului Conservator, respectiv Paul Rusu, în Colegiul pentru Camera Deputaţilor nr. 2 Suceava şi Mihai Neagu, în Colegiul pentru Senat nr. 4 Siret – Rădăuţi. Cei doi au declarat că sunt convinşi că echipa USL Suceava pentru alegerile parlamentare este cea care va câştiga scrutinul din data de 9 decembrie.

 

Liberalii care candidează pentru USL spun că nu îi vor dezamăgi pe cei care îi vor vota

Actualul deputat Dumitru Pardău, care candidează pentru un nou mandat în Colegiul nr. 9 Vatra Dornei, s-a declarat bucuros că face parte din echipa USL, formată din oameni corecţi, care îşi doresc să-i reprezinte cât mai bine pe suceveni în Parlamentul României.

„Pentru mine este un moment deosebit şi îmi exprim bucuria că am venit acasă, în PNL. Îmi doresc din tot sufletul ca echipa de la Suceava să câştige alegerile la nivel judeţean, iar echipele USL din ţară să câştige la nivel naţional”, a spus Pardău. La rândul său, liberalul Constantin Galan, candidatul din Colegiul nr. 6 Rădăuţi, a precizat că şi-a propus să câştige aceste alegeri cu mai mult de jumătate plus unu din voturi, „şi cu siguranţă nu voi dezamăgi electoratul din acest colegiu”. „Am o experienţă în politică, iar ceea ce am realizat în viaţă nu sunt numai vorbe, ci sunt fapte. Şi mai cred că în judeţul Suceava culoarea portocalie va dispărea”.

Nu în ultimul rând, liderul studenţilor liberali la nivel naţional, Radu Surugiu, care candidează în Colegiul nr. 10 Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului, a spus că din punctul său de vedere candidează în cel mai frumos colegiu din ţară, fiind determinat să câştigat alegerile.

Pentru USL vor mai candida şi actualii deputaţi PSD Ioan Stan – Colegiul nr. 5 Dolhasca-Mălini şi Eugen Bejinariu – Colegiul nr. 8 Siret, precum şi liderul Partidului  Verzilor, Ovidiu Iane, în Colegiul nr. 7 Vicov – Putna.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USL Suceava şi-a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare.
 Vizualizări articol: 7639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 18 voturi
USL Suceava şi-a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare3.4518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ..... trimis de
(30 oct 2012, 12:04:52
oameni de afaceri,profesori....baisanu e si una si alta...in care categorie la bagat nechifor cand a vorbit?pe vremea cand psd-pnl-pc guvernau ...tovarase nechifor...nu era nici bunastare si nici macar speranta de bine...
erau numai oameni care munceau de le murea pofta de viata si se imbogateau altii...
exemplu....balastiera de la dolhasca...cumparata de steiciuc impreuna cu tovarasa angela zarojanu....nu imi zice ca nu ati papat toti de acolo...
1.1  RE: ..... trimis de
(30 oct 2012, 12:33:14
MINTEA ( of , fascinant organ )
şi/sau şi memoria ( colectivă sau individuală )
deja unii au uitat de Băsescu Traian ?
boarea lui candidă NU VĂ MAI DĂ TÂRCOALĂ ?
1.2  RE: ..... trimis de
(30 oct 2012, 14:23:49
ABCDARe....... e un articol despre viitorii parlamentari ai romaniei....... ce treaba are Basescu aici??? Sau in impotenta ta mintala numai la asta te poti gandi. Ridicai in slavi cat vrei dar fiind un articol despre Vechii comunisti ai tarii, si nimeni nu a pomenit de Zeus de la cotroceni nu vad rostul introducerii lui in tentativa ta de catren.
1.3  RE: ..... trimis de
(30 oct 2012, 14:34:02
el-Băse nu-i doar în Udrea şi-n fluturi
sau în/cu băieţii deştepţi din " energie "
ooo,nu domnu' ! e şi-n FMI e şi-n păduri
dar ( mai ales ) în a Parlamentului orgie
***
şosele de unică folosinţă au fost inaugurate
numai fiindcă Băse le-a pus foarfecu-n mână
satana ( pardon , Băsescu ) e-n tot şi-n toate
nu te fă că nu-nţelegi LIMBA ROMÂNĂ !!!
2.   ...... trimis de
(30 oct 2012, 12:09:22
Bejenariu le facea poza de grup sau i-a fost rusine sa apara cu astia in poza?
3.   Fete distinse trimis de
(30 oct 2012, 13:26:52
Nechifor are cravata..... crezusem ca nnu stie sa o poarte, iar despre ceilalti , cica nu e bine sa judeci dupa infatisare, dar sincer in situatia de fata nu ma pot abtine..... astia au viziuni democratice la cel mai inalt rang............ VAI VAI VAI - parca ar fi din " Pruncul, petrolul si ardelenii "
4.   INTREBARE trimis de
(30 oct 2012, 13:32:39
O ,,CONTADORA''MAI LARGITA SI MAI RESAPATA???
5.   ..... trimis de
(30 oct 2012, 13:42:49
dumitru pardau: -„Am o experienţă în politică, iar ceea ce am realizat în "viaţă" nu sunt numai vorbe, ci sunt fapte."... si cam asa vor tovarasii sa castige alegerile:))))
6.   //// trimis de
(30 oct 2012, 13:54:13
Pnl Suceava · Boston University
"Cine pune pariu ca un "loser" care de 3 ori a canditat si a pierdut , va pierde si a 4 oara????"
:)))))cel mai bine a iesit marza in poza aia....bradatan rade misto:)))))
7.   Poza de grup trimis de
(30 oct 2012, 15:01:31
In poza doctorul Bradatan este cel mai vesel(Flutur cum e oare?)iar avocatul Paul Rusu este cel mai debusolat(are cel mai puternic contracandidat PDL Ioan Balan)
Se leaga multe sperante de cei care vor fi parlamentari USL.In momentul cand ai majoritate in parlament si un guvern solid acesti parlamentari suceveni vor putea face lucruri pentru judet.Si in primul rand vor putea modifica constitutia.Presedentia va fi pe patru ani,Curtea Constitutionala va fi compusa din 9 judecatori ai ICCJ care vor fi trasi la sorti in fiecare an,parlamentul va supraveghea activitatea CSM,ANI,procuratura,DNA ,servicii.Vom avea un stat parlamentar(e normal ca statul sa fie condus de reprezentantii nostri votati si nu de un presedinte si cinci oameni de la Curtea Constitutionala).
7.1  RE: Poza de grup trimis de
(30 oct 2012, 15:15:47
Nu esti sanatos!
8.   :) trimis de
(30 oct 2012, 18:59:44
nu am mai văzut în viața mea atâtea bășini și rebuturi pe metru pătratlaughing
9.   Hai sa fim seriosi, ca-si baga organul in toate.. trimis de
(30 oct 2012, 20:33:50
Vor astia binele nostru tot asa cum vrea Cacarau, candidatul pierdut la presedentie, monarhia in Romania. Da, Monarhia, Crin Antonescu şi ursuleţii Panda-respectiv rinocerii transpartinici care i-au belit pe mandri bucovineni cu bundite de jder si cu izmenele in cui de cinspe randuri de piele. Aceleasi fete hidoase cu aceleasi ganduri pentru prosti sau naivi.

O alta marota care ne face pe toti de rusine. O alta diversiune a Crinului repetent, trei ani consecutiv, o alta manevra urata a USL care doreste monarhie in Romania, dupa ce propun si rodeaza zeci de candidati la presedentia Romaniei. Unde poate duce lipsa de educatie politica de la acesti politruci de tinichea ruginita ce se cred diamante.

Tot dupa aceasta reteta si la Suceava USL-ul il arunca in lupta pentru un fotoliu de senator pe doctoral Bradatan. Ca si cum acesta ar veni dintr-o alta galaxie, dintr-o alta lume si parka acesta nu este fiul celebrului popa, subliniez, celebrului popa de la HUMOR, mana dreapta a Marzacului si de frica caruia oamenii nici nu aveau voie sa moara fara voia lui.

Bratul inarmat in sutana, paravanul religios, occult, ocrotitor la miile de ticalosii, hotii si mizerii pe care le-a facut Marza in acest judet, cat l-a calarit si jefuit peste 15 ani de zile. Candidul doctor Bradatan nici usturoi nu a mancat si nici mana cu care face cruce sub juramant stramb nu-i seaca.

Iata ca oamenii uita cine s-a  ☭  pe ei 20 de ani si mai vor vreo 10 de crunta mizerie, minciuna si sclavie. Tot MARZA, tot odraslele lor si a mafiotilor lor in sutana. De unde au ei, popi si mireni, zeci de milioane de euro? Din munca cinstita?

Hai sa fim seriosi, ca-si baga organul in toate gaurile noastre si apoi ne scuipa ca pe niste leprosi tebecisti.
10.   Huoooo trimis de
(30 oct 2012, 20:45:57
cand era  ☭ r, nu era o zi sa nu vad in ziar ca ; Flutur a inaugurat nus ce drum , Flutur a inaugurat nus ce scoala , ca a inaugurat nus ce statie de tratare a apei ,, toata ziua era activ, Gandacul asta de Nechifor nu,l vad deloc,, sta ca o larva toata ziua la consiliu si blocheaza proiecte incepute de Flutur, ma uit in poza de mai sus si imi este tare frica de viitorul Sucevei
11.   FIGURANTII PDL trimis de
(30 oct 2012, 21:13:24
Da,ai dreptate .Flutur facea ce facea si Udrea ,Boc si toti PDL-istii .Toata ziua taiau panglici si spuneau tone de minciuni.Cum faceau 1 cm de de drum cum taiau o panglica.Toate investitiile lui Flutur nu sunt decat niste gogosi umflate.Nu a fost in stare sa faca in 4 ani un flintic de centura,nu a fost in stare sa faca groapa de gunoi de la Moara.A facut licitatii trucate si cu dedicatie din cauza carora Consiliul Judeţean Suceava trebuie să returneze 2,58 de milioane de lei din proiectele finanţate cu fonduri europene. Nu trebuie sa iei fata ,trebuie sa faci.
12.   Doamne a aparut Manole(Mesterul) trimis de
(30 oct 2012, 21:20:28
Aici era o atmosfera destul de linistita si decenta.Adica se discuta in contradictoriu
dar decent(cu mici exceptii).Dupa prabusirea PDL si a lui Flutur la locale ai disparut si tu,si de la acea televiziune si in general.Acum te-ai reactivat pentru campania electorala.Ai venit cu comentariile tale kilometrice si cu brasoavele obisnuite cu monarhia ,Iliescu si URSS(de parca cineva mai crede in cretinitatile astea).dar cel mai dureros este ca ai revenit cu limbajul tau suburban si pornografic.
13.   M-am saturat sa aleg, sa sper, ca apoi sa regret! trimis de
(30 oct 2012, 22:21:17

Cred ca vom putea alege cu convingere USL-ul, doar in situatia cind acestia vor veni cu un program credibil .

M-am saturat sa aleg, iar apoi sa regret!
13.1  RE: M-am saturat sa aleg, sa sper, ca apoi sa regret! trimis de
(30 oct 2012, 23:51:06
Eu sunt pentru schimbare si apreciez pe acei care efectiv se remarca prin ceva constructiv.
Dar de cind s-au instalat USL-istii, ma refer pe plan local, nu s-a vazut mai nimic. S-a umblat la forma ( schimbari de personal, de la sefi pina la subordonati), dar la continut se critica, fara a se pune altceva in loc. Cind in timpul acesta ar fi fost bine pentru alegatori sa fi vazut o schimbare, o prefigurare de bune intentii un program credibil, de perspectiva a judetului si a tarii!
Macar o bruma de intentii!

Directia spre ce vom merge inca nu este bine definita, sunt cautari, intentiile nu sunt clare… oamenii nu au incredere.
Vad la USL-isti doar automultumire si multa aroganta, stiid foarte bine ca noi, nu avem alternative la alegere.
Au pus deja mina pe tara si o considera doar a lor!
Se vede ca nu sunt sinceri. Ne mint si astia si ne cred naivi! ( Ex. Aeroportul Salcea iar am fost mintit!)
Este trist dar se pare ca va fi rau cu tara!
13.2  RE: M-am saturat sa aleg, sa sper, ca apoi sa regret! trimis de
(30 oct 2012, 23:53:10
S-au impopotionat la conducere falsii patrioti, lichelele, care urasc visceral oamenii necajiti . Adevaratii semidocti, mai bine spus animale, care au in cap innavutirea si preamarirea cu orice chip!.Oamenii mor cu zile, flaminzi si bolnavi....iar prin orase suna strident, zilnic, sirena salvarilor…
"Tara de secaturi, tara minora, cazuta rusinos la examenul de capacitate in fata Europei...Aici ne-au adus politicienii ordinari, hotii improvizati astazi in moralisti, ministrii care s-au vandut o viata intreaga, deputatii contrabandisti...Nu ne prabusim nici de numarul dusmanului, nici de armamentul lui, boala o avem in suflet, e o epidemie infricosata de meningita morala". Octavian Goga - 1916
14.   USL in poza de nunta trimis de
(31 oct 2012, 01:00:20
imi plac grozav in poza de nunta pe care au afisat-o. Sunt ca niste ciocli cardasiti dar cu pretentie de nasi mari. De fapt sunt nasii marii pacaleli ce ni se pregateste.
Partidele socialiste ar trebui sa ofere mai multa protectie si mobilitate sociala (care nu e nici ea rea cind te gindesti cata forta umana se iroseste in Romania in orasele prapadite si sate noroioase ,pline de alcoolici si tarani neputinciosi si anihilati de saracie). Cind statul roman este incapabil sa colecteze taxele, cind se practica dubla masura, cind avem o masa de sarantoci abuzati si abrutizati si o firava clasa de antreprenori avem de-a face nu cu doctrine politice ci cu mafia securistica etichetata drept liberal ,psd, pdl ,pntcd si cu voia dumneavoastra ultima pe lista bor.
Aceasta mafie are o singura expertiza – vampirizeaza cu mare succes bugetul de stat (adica pe noi) prin necolectarea taxelor si prin proasta administrare a celor colectate. As vrea sa vad un grup de lucru transpartinic, pe bune, format din politicieni de calitate, din ard si usl conlucrind pentru scoaterea Romaniei din marasm si pentru curatirea scenei politice de impostori si derbedei si slugi.

apropo INVIZIBLE ma alatur si eu pariului propus.De partea ta bineinteles. Sa vedem cine se baga...?
15.   DOMNULE BAISANU, trimis de
(31 oct 2012, 09:31:58
AVAND IN VEDERE CA AVETI DISPONIBILITATEA DE A AJUTA SUCEVENII, VA ROG SA COBORATI CU MASINA DIN ZONA MAGAZINULUI BUCOVINA SPRE STRADA ALEXANDRU CEL BUN....SUNT DOUA CRATERE LA INTERSECTIA CU ALEXANDRU CEL BUN....DACA MAI SUNTETI TEAFAR DUPA CE TRECETI DE ELE VA ROG SA LUATI MASURI CUMVA...DE CATE ORI IMI IAU COPILUL DE LA GRADINITA TREBUIE SA IMI RUP MASINA IN 4....NIMENI NU VEDE SI NICI UN OFICIAL DIN CATE SE OBSERVA NU LOCUIESTE PE ACOLO...!!!!!!!!!!!!!!!!!
16.   Cuvinte mari,marete...D-le GALAN !!! trimis de
( 5 nov 2012, 17:51:57
,,ceea ce ai reusit in viata nu sunt vorbe,sunt fapte " !! PERFECT ADEVARAT !! Ai reusit sa instaurezi o MAFIE a balastierelor in zona ta,distrugand albia SUCEVEI..cu angajati ,,la negru" si camioane cu numere false...ai mers si ai batut,umpland-o de sange,pe o vaduva cu copil mic de mana,in curtea ei...BRAV BARBAT !! De cand n-ai mai platit impozite pe toate afacerile tale ilegale ? Unde-i balastul lasat de MAMA NATURA,sa ne apere de inundatii...care l-ai furat tu,lasand prapastii uriase in loc...distrugand sistemul ecologic in zona MANEUTI-DORNESTI-RADAUTI ??!! Adica zona aia,care tu speri..in snobismul tau..ca te mai CREDE...si te va ALEGE !! Nu vezi ca nici la sedintele de CONSILIU POPULAR...nu te mai primesc ?!! Cauta-ti alta meserie...pacat de sutele de mii de EURO,pe care le-ai platit pt postul asta la care visezi !! O nimica toata pt tine...mai o groapa imensa in albia SUCEVEI !! ,,Culoarea portocalie va disparea" ??? Prostut mai esti...in ,,nemernicia ta... ca un caine TURBAT" !! Tu esti DALTONIST...vezi doar CULOAREA BANILOR !! Si pt asta...CALCI PE CADAVRE !! Ai distrus RADAUTI-ul cu afacerile tale necurate...LASA-NEEEEE !! Nu te erija TU in SALVATORUL nevoiasilor !! Ai platit macar o slujba,vreo data,la BISERICA ?? 5 LEI ?? Nu pt tine...ci pt cei saraci si bolnavi...ca TU,oricum esti PIERDUT...al DIAVOLULUI !! RUSINEEEEEEEEE..de TUPEUL tau !! Lumea te stie...urmaresti doar sa mai prinzi CONTRACTE FRAUDULOASE...ca si acela cu EGGER-ul...unde ai spalat milioane de EURO...TU...in cardasie cu PRIMARUL LUTA din DORNESTI !! Adica...doi CIOCOI !! Pe mosia cui ???
A noastra..nu a lu' TAT-TU !! Mai bine te-ai duce sa-i duci ceva mancare MAMEI tale..sau medicamente..e bolnava,paralizata..saraca...s TU,ai abandonat-o !! Adica..ai tu mila pt alegatori ??!! Ha hahhh...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei