Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 mai 2012 - Anul XVII, nr. 113 (5018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

TAS a respins cererea CFR Cluj, meciul cu Universitatea Cluj se joacă astăzi

Vineri, 18 Mai 2012 (14:05:25)

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins cererea CFR Cluj de suspendare a deciziei comisiilor LPF care au hotărât ca derbiul oraşului Cluj-Napoca să se rejoace, în urma incidentelor din 8 mai, astfel că partida va avea loc aşa cum a reprogramat-o liga, astăzi, de la 21.30, pe Cluj Arena, informează site-ul oficial al LPF.

"Răspunsul Tribunalului Arbitral al Sportului cu privire la suspendarea deciziei de rejucare a meciului U Cluj - CFR 1907 Cluj, contând pentru cea de-a XXXI-a etapă a Ligii I la fotbal, este în sensul respingerii cererii, partida urmând a fi rejucată conform programarii", se arată în comunicatul citat.

Comisia de Disciplină a decis, vineri, 11 mai, ca meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj, întrerupt, în minutul 27, în urma unei încăierări între jucătorii celor două echipe, să se rejoace începând din minutul 1, astfel că LPF a programat întâlnirea pentru vineri, la ora 21.30. Marţi, Comisia de recurs a menţinut decizia, iar CFR Cluj, care solicită să câştige la masa verde cu 3-0, s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv, cerând suspendarea decizie comisiilor LPF.

"Propriu-zis, CFR nu este sancţionată, deci nu poate face un apel la TAS. Ei au făcut apel la TAS, dar fără să aibă dreptul. Pe lângă acel apel declarativ, ei au făcut o cerere de suspendare a hotărârilor date de cele două comisii, de Disciplină şi de Recurs. TAS-ul se va pronunţa mâine (n.r. - vineri) în privinţa acestei cereri de suspendare a deciziei. Dacă ei anulează judecata, nu se mai joacă meciul. Şi ne trezim într-un caz complicat, deoarece meciul nu mai poate fi programat, conform regulamentului", a explicat, joi, avocatul LPF, Cătălin Ciubotă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului TAS a respins cererea CFR Cluj, meciul cu Universitatea Cluj se joacă astăzi.
 Vizualizări articol: 618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TAS a respins cererea CFR Cluj, meciul cu Universitatea Cluj se joacă astăzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei