Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iul 2011 - Anul XVI, nr. 156 (4754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un deţinut a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Baia Mare

Marţi, 5 Iulie 2011 (13:55:51)

Un deţinut condamnat la închisoare pentru complicitate la furt calificat a evadat, marţi, de la un punct de lucru al Penitenciarului Baia Mare, la ora transmiterii acestei ştiri mai multe echipaje formate din angajaţi ai penitenciarului şi poliţişti plecând în căutarea bărbatului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Baia Mare, Crina Suciu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că deţinutul Andreica Lucian Ioan a evadat de la un punct de lucru de lângă Mănăstirea Habra, aflată în zona Groşii Băii - Satu Nou de Jos - Chechiş (judeţul Maramureş), iar alerta s-a dat la ora 10.45.

Ea a spus că deţinutul, care se afla în regim semideschis, "desfăşura activităţi lucrative" şi era supravegheat în momentul în care a reuşit să evadeze, precizând că s-au format echipe operative care îl caută pe bărbat.

De asemenea, au fost anunţate Poliţia municipiului Baia Mare, Jandarmeria, judecătorul delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Baia Mare şi Inspectoratul Poliţiei de Frontieră.

Potrivit sursei citate, poliţiştii organizează filtre în zonă, iar în Penitenciarul Baia Mare s-a început o anchetă pentru a se stabili cum a fost posibilă evadarea deţinutului.

Conform sursei citate, Andreica Lucian Ioan, în vârstă de 24 de ani, executa o pedeapsă privativă de libertate în regim semideschis şi a fost încarcerat în Penitenciarul Baia Mare în 26 octombrie 2010, având o condamnare de trei ani pentru infracţiunea de complicitate la furt calificat, şi urma să fie propus pentru eliberarea condiţionată în 1 iulie 2012.

Infracţiunea de evadare se pedepseşte cu o închisoare de la şase luni la doi ani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un deţinut a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Baia Mare.
 Vizualizări articol: 703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un deţinut a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Baia Mare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei