Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iul 2011 - Anul XVI, nr. 156 (4754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Circa 2.000 de posturi vor fi restructurate la Poşta Română, iar la SN Radiocomunicaţii 450

Marţi, 5 Iulie 2011 (13:51:54)

Circa 2.000 de locuri de muncă de la Compania Naţională Poşta Română vor fi restructurate, din 34.000 în prezent, iar la SN Radiocomunicaţii vor fi eliminate 450 de posturi, din cele 1.950 existente în prezent, potrivit ministrului Comunicaţiilor, Valerian Vreme.

"În ceea ce priveşte Poşta Română procesul a demarat în această săptămână. Avizele sunt luate şi vom asista în următoarele două luni la un proces accelerat de restructurare", a afirmat Vreme într-o conferinţă de presă.

În luna iunie Vreme a declarat că procesul de restructurare a Poştei va implica desfiinţarea a 7 sucursale, 146 de posturi de conducere şi 454 subunităţi, proces care va genera economii anuale de până la 50 milioane de lei. Anterior, Poşta a anunţat că fiecare salariat al companiei va fi trimis în concediu fără plată câte două zile în fiecare lună, până la finele anului.

La compania Radiocomunicaţii vor fi restructurate 450 de posturi restructurate, din 1.950 în prezent.

Vreme a precizat că volumul vânzărilor companiei a crescut în primele cinci luni, iar în prezent companie este pe profit.

Ministrul a anunţat, de asemenea, că trei centre din subordinea instituţiei pe care o conduce - Centrul Naţional de Management al Sistemelor Informatice, Centrul Naţional România Digitală şi Centrul de Supercomputing vor fi comasate, operaţiune care nu presupune desfiinţarea de locuri de muncă.

"Vom face o comasare într-un centru de excelenţă IT pentru Guvern, în care să fie dezvoltate soluţii informatice care să opereze principalele platforme de e-guvernare. Aceste centru va deveni un instrument de consultanţă pentru alte instituţii ale statului în proiecte de dezvoltare a sistemelor informatice", a mai spus ministrul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circa 2.000 de posturi vor fi restructurate la Poşta Română, iar la SN Radiocomunicaţii 450.
 Vizualizări articol: 538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Circa 2.000 de posturi vor fi restructurate la Poşta Română, iar la SN Radiocomunicaţii 4500.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei