Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 iul 2010 - Anul XV, nr. 165 (4456)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Un guvern de uniune naţională este o prostie şi o fugă de răspundere

Vineri, 16 Iulie 2010 (16:56:09)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că ideea unui guvern de uniune naţională i se pare "o prostie", "o încercare de a fugi de răspundere", precizând că respinge o astfel de soluţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este o prostie asta, este o încercare de fugă de răspundere, probabil a fost ideea unui PDL-ist. Cum adică, după ce au distrus ţara acum dau vina pe toţi. Categoric că o resping, nici nu se pune problema. Ce înseamnă uniune naţională acum ? Uniune naţională înseamnă fără PDL, pentru că PDL a distrus economia şi situaţia socială a României şi acum ce vor? Vor să stea cu noi la masă, nici vorbă", a spus Ponta.

Liderul social-democrat a adăugat că are tot respectul pentru PNL pe care îl consideră ca fiind singurul partid de dreapta din România.

"Vom colabora şi am făcut-o şi până acum ca să scăpăm România de PDL, de Băsescu şi de Boc, dar de guvernat, nu. Pentru că nu poţi să o iei de la capăt, cu ce s-a întâmplat şi în 2005, şi în 2007, şi în 2009, compromisuri, amestecături, noi credem că România poate fi salvată economic şi social cu un anumit model economic şi social", a explicat Ponta.

Preşedintele PSD a spus că programul partidului său pentru guvernarea României înseamnă o cotă diferenţiată de impozitare, TVA diferenţiat, dar şi accentul pus pe educaţie, sănătate, pe ceea ce ţine de ideologia social-democrată, pe ceea ce se întâmplă de fapt în ţările în care uşor-uşor se trece peste criză.

El a afirmat că deşi poartă respect PNL, PSD nu va putea guverna cu acest partid pentru că are alte idei pentru a salva România din criză.

Presa a relatat, recent, că liderul PDL Sorin Frunzăverde a lansat ideea unui guvern de uniune naţională.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, joi, că propunerea lui Sorin Frunzăverde referitoare la constituirea unui guvern de uniune naţională, fără a parcurge etapele intermediare, este una hazardată şi nu se bazează măcar pe o minimă susţinere în cadrul propriului partid.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Un guvern de uniune naţională este o prostie şi o fugă de răspundere.
 Vizualizări articol: 674 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Un guvern de uniune naţională este o prostie şi o fugă de răspundere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei