Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 iul 2010 - Anul XV, nr. 165 (4456)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

SMS-ul Mădălinei Manole: Nu mai pot suporta fizic vorbind, sunt defectă, aşa am fost mereu

Cântăreaţa Mădălina Manole afirmă în mesajul SMS dat înainte de a se sinucide că nu mai poate suporta fizic vorbind, considerându-se "defectă, un rebut" şi că aşa a fost mereu, însă abia acum îşi dă seama.

"Nimeni nu are vreo vină, toţi mă iubiţi enorm şi aţi făcut totul pentru mine motivul este acesta: nu mai pot suporta FIZIC vorbind sunt defectă, un rebut, aşa am fost mereu, dar acum de abia realizez cu adevărat. Te iubesc Puiucul meu (...)", scrie Mădălina Manole în SMS-ul de pe telefonul său.

Artista încheie transmiţând mesaje către cei apropiaţi, cărora le spune că au făcut totul pentru ea şi au fost buni cu ea.

Mădălina Manole s-a sinucis miercuri dimineaţă, medicii-legişti ai Institutului Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" stabilind că a băut peste 300 de mililitri de furadan, un pesticid extrem de toxic.

Legiştii nu au stabilit încă dacă substanţa toxică a fost diluată înainte de a fi băută sau dacă a fost combinată cu alte substanţe.

''Moartea a survenit foarte repede, în câteva minute. Este o otravă foarte puternică. Cantitatea ingerată a fost mare, iar cea absorbită la fel de mare. La doza asta este foarte greu să îţi imaginezi că putea fi salvată'', a declarat, ieri, directorul general al Institutului Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" din Bucureşti, Dan Dermengiu.

Legiştii vor mai face şi o analiză toxicologică amănunţită pentru a identifica substanţa din sângele vedetei, să vadă dacă pe lângă Furadan artista a mai luat şi alte substanţe toxice sau medicamente.

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei, miercuri dimineaţă, în locuinţa lor din localitatea Otopeni.

Mădălina Manole s-a sinucis în ziua în care împlinea 43 de ani, ea fiind căsătorită şi având un băieţel de un an şi-o lună.

 

Arhiepiscopie: Slujbă specială de înmormântare, scurtă şi în afara bisericii

Arhiepiscopia Bucureştilor a aprobat, în cazul înmormântării Mădălinei Manole, doar oficierea slujbei speciale de înmormântare pentru cei care se sinucid, astfel că aceasta va fi făcută pe scurt, de un singur preot, în exteriorul bisericii, informează Patriarhia Română.

"Întrucât Biserica Ortodoxă condamnă sinuciderea ca fiind un păcat greu, nu admite pentru sinucigaşi oficierea obişnuitei slujbe de înmormântare. De aceea, ca răspuns la solicitarea domnului Mircea Petru, soţul artistei Mădălina Manole (Anca Magdalena Mircea), Arhiepiscopia Bucureştilor aprobă doar oficierea rânduielii speciale de înmormântare pentru astfel de cazuri din motive de ordin pastoral pentru consolarea familiei îndurerate. Ca atare, slujba va fi oficiată pe scurt, de un singur preot, în afara (exteriorul) bisericii parohiei cu hramul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Ploieşti", precizează Secretariatul Arhiepiscopiei Bucureştilor într-un comunicat de presă remis, joi.

Trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole va fi transportat astăzi, în jurul orei 9.00, de la Bucureşti la Ploieşti, înmormântarea urmând să aibă loc la cimitirul Bolovani din localitate, începând cu ora 13.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SMS-ul Mădălinei Manole: Nu mai pot suporta fizic vorbind, sunt defectă, aşa am fost mereu.
 Vizualizări articol: 2546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMS-ul Mădălinei Manole: Nu mai pot suporta fizic vorbind, sunt defectă, aşa am fost mereu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei