Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 mar 2010 - Anul XV, nr. 68 (4359)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Audierea lui Voicu în Comisia juridică s-a încheiat după mai puţin de o jumătate de oră

Marţi, 23 Martie 2010 (14:51:42)

Audierea senatorului Cătălin Voicu s-a încheiat după mai puţin de jumătate de oră, membrii Comisiei juridice anunţând că vor continua şedinţa cu momentul deliberării şi cu cel al votului, care vor avea loc cu uşile închise, după care îşi vor anunţa public decizia.

Înainte de încheierea dezbaterilor, Voicu le-a cerut din nou senatorilor din Comisia juridică să constate că dosarul său este unul "subţire" şi plin de contradicţii, sugerând că ar fi victima unui aranjament politic.

De mai multe ori în timpul şedinţei, Voicu s-a întrebat de ce nu a fost reţinut în 11 decembrie, atunci când a fost "ridicat" de procurorii anticorupţie.

"De ce nu m-au arestat pe 11 decembrie? Pentru ce le-au trebuit trei luni ca să le aşeze (documentele - n.r.)?", s-a întrebat Voicu.

Pe parcursul discuţiilor, Voicu a ţinut să afirme în mai multe rânduri că atât el, cât şi Senatul sunt victime ale unui aranjament politic, indiciul în acest sens fiind "tentativa de a se acredita ideea că documentele au plecat de la Senat".

"Senatul nu mai este credibil acum, de aceea au fost indicaţi şi doi senatori care ar fi dat publicităţii documentele", a spus Voicu.

Voicu a fost întrebat ce părere are despre autenticitatea înregistrărilor, senatorul exprimându-şi dubiile şi îndemnându-i pe cei din Comisia juridică să ceară lămuriri de la DNA în legătură cu corectitudinea obţinerii probelor.

"Vă asigur că anumite exprimări nu-mi aparţin, cel puţin cele în engleză. Nu am făcut niciodată engleză", a dezvăluit Voicu.

Ultima întrebare adresată lui Voicu a venit din partea senatorului Iulian Urban, care a dorit să afle opinia lui Voicu despre eventuala "dublă măsură" cu care el este tratat, în raport de cei doi judecători de la instanţa supremă, "care şi ei au rang de demnitari".

"Credeţi că e o formă de a trata cu unităţi de măsură diferite? De ce se cere arestarea unui senator şi nu se ia o măsură similară şi împotriva celor doi judecători?", a întrebat Urban.

"N-aş putea să vă răspund, dar probabil că toată această chestiune face parte din calculele cuiva", a spus, în replică, Voicu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Audierea lui Voicu în Comisia juridică s-a încheiat după mai puţin de o jumătate de oră.
 Vizualizări articol: 467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Audierea lui Voicu în Comisia juridică s-a încheiat după mai puţin de o jumătate de oră0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei