Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 mar 2010 - Anul XV, nr. 56 (4347)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dezbaterea de la Cameră la care venea Boc, amânată o săptămână, pentru PSD şi PNL

Marţi, 9 Martie 2010 (13:42:15)

Dezbaterea publică din Camera Deputaţilor privind locurile de muncă, la care urma să participe şi Emil Boc, a fost amânată pentru săptămâna viitoare, pentru a da posibilitatea PSD şi PNL să fie prezenţi la o asemenea acţiune, au precizat, marţi, reprezentanţii PDL Mircea Toader şi Roberta Anastase.

Toader a precizat că i-a propus premierului Emil Boc să amâne această dezbatere, care fusese programată, iniţial, pentru după-amiaza zilei de marţi, 9 martie.

"Am renunţat la programul zilei de astăzi, pentru că este anormal să fie un Parlament format numai dintr-o jumătate (PSD şi PNL- nu participau marţi la lucrări - n.r). O să-i propunem premierului să amâne această dezbatere, care este mult prea importantă pentru populaţie ca să fie ascultată numai de o parte a Parlamentului", a precizat Mircea Toader, după o întâlnire a liderilor grupurilor parlamentare din Camera Deputaţilor cu preşedintele Camerei.

El a spus că liderii de grup au convenit că este importantă participarea totală a Parlamentului la o astfel de dezbatere publică.

La rândul său, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a precizat că reprezentanţii PSD şi ai PNL au solicitat amânarea dezbaterii până săptămâna vitoare, pentru a putea fi prezenţi în plen şi a prezenta punctul lor de vedere.

Grupurile PNL şi PSD îşi vor relua, de săptămâna viitoare, activitatea în plenul Camerei Deputaţilor, ca urmare a "garanţiilor" oferite de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, privind respectarea Regulamentului Camerei, au anunţat, marţi, Eugen Nicolăescu şi Viorel Hrebenciuc.

Nicolăescu a spus că una dintre garanţiile date de Roberta Anastase a constat în faptul că liderii de grup au modificat programul de lucru al Camerei pentru marţi, astfel încât nu va mai avea loc şedinţa de plen şi nici dezbaterea cu premierul Emil Boc de la ora 16.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dezbaterea de la Cameră la care venea Boc, amânată o săptămână, pentru PSD şi PNL.
 Vizualizări articol: 453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dezbaterea de la Cameră la care venea Boc, amânată o săptămână, pentru PSD şi PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei