Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 nov 2009 - Anul XIV, nr. 276 (4262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marko: În câteva zile luăm o decizie şi anunţăm pe cine susţinem în turul al doilea

Marţi, 24 Noiembrie 2009 (13:47:52)

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, marţi, înaintea şedinţei Consiliului Consultativ al Preşedinţilor Organizaţiilor Teritoriale, că Uniunea va lua o decizie în aceste zile privind susţinerea unui candidat în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

"În ceea ce priveşte susţinerea unui candidat, astăzi sau zilele următoare vom încerca să declarăm în mod deschis, public, o astfel de susţinere, dar nu îmi cereţi ca în acest moment să vă spun în ce fel vom face acest lucru", a declarat liderul UDMR.

Întrebat dacă o eventuală susţinere a lui Mircea Geoană în turul doi al alegerilor nu ar veni în contradicţie cu opţiunea majoritară a electoratului maghiar, care se îndreaptă către actualul preşedinte, Traian Băsescu, Marko a răspuns negativ

"Electoratul maghiar l-a preferat totuşi pe candidatul nostru, dar şi Traian Băsescu şi Crin Antonescu au primit destul de multe vorturi, a primit voturi şi Mircea Geoană", a spus el.

Pe de altă parte, Marko Bela a subliniat că UDMR are un "electorat disciplinat", care va fi foarte atent la ceea ce îi recomandă conducerea organizaţiei. Liderul Uniunii a precizat că în acest caz poate să fie fie vorba "numai de o recomandare, numai o propunere, nu de altceva".

Întrebat dacă până în perezent a fost contactat de Mircea Geoană, Marko a spus că a discutat telefonic cu acesta, l-a felicitat. Liderul Uniunii a adăugat că ar putea avea loc şi discuţii cu reprezentanţii PSD.

Întrebat dacă se va întâlni şi cu liderii PDL, Marko a răspuns: "Dacă colegii din PDL ne vor cere o întâlnire, un dialog, o discuţie, nu vom refuza această discuţie, dar aş vrea ca din toate punctele de vedere în ceea ce priveşte marile decizii politice să ne corelăm cu cei din PNL".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marko: În câteva zile luăm o decizie şi anunţăm pe cine susţinem în turul al doilea.
 Vizualizări articol: 533 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marko: În câteva zile luăm o decizie şi anunţăm pe cine susţinem în turul al doilea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei