Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 nov 2009 - Anul XIV, nr. 276 (4262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: PSD şi PNL au făcut o coaliţie a trocurilor politice şi pentru distrugerea cotei unice

Marţi, 24 Noiembrie 2009 (16:59:05)

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, marţi, la sediul central al partidului, că PSD şi PNL au alcătuit o "coaliţie a trocurilor politice şi a păstrării privilegiilor şi doresc distrugerea cotei unice şi mărirea taxelor şi impozitelor".

"Eu cred că cei de la PSD şi PNL nu au învăţat nimic din lecţiile trecutului, adică ei cred că românii, după 20 de ani de democraţie, mai pot înghiţi glumele lui Mircea Geoană şi Crin Antonescu cu privire la modul cum să voteze", a apus Boc.

El a arătat că această "coaliţie a trocurilor politice, PSD-PNL, nu a învăţat nimic din lecţiile trecutului".

"Dacă ne uităm ce s-a întâmplat la referendumul din 2007, probabil vor avea exact aceeaşi soartă în momentul în care îi sfidează pe români. E o coaliţie pentru păstrarea privilegiilor. Aţi auzit de ieri încolo să se mai discute reducerea numărului de parlamentari, de desfşiinţarea pensiilor parlamentarilor? Le-u pus la cutie pentru că obiectivele lor politice şi de interes le cere să meargă în altă direcţie. Am încredere în români", a mai spus Boc.

Întrebat dacă PDL va mai discuta cu PNL şi UDMR, el a precizat că democrat-liberalii vor discuta "ca să se pună voinţa românilor în Parlament, adică pentru a reduce numărul de parlamentari şi a face revizuirea Constituţiei".

"Observăm o coaliţie PSD-PNL pentru distrugerea cotei unice şi pentru mărirea taxelor şi impozitelor. Ce se propune acum de către PSD, cu girul PNL-ul este eliminarea cotei unice, introducerea cotei progresive şi un impozit minim de 20%, pe spinarea românilor, care vor avea mai puţini bani în buzunare dacă această coaliţie va ajunge la putere", a acuzat liderul PDL.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: PSD şi PNL au făcut o coaliţie a trocurilor politice şi pentru distrugerea cotei unice.
 Vizualizări articol: 591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: PSD şi PNL au făcut o coaliţie a trocurilor politice şi pentru distrugerea cotei unice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei