Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 sep 2009 - Anul XIV, nr. 206 (4192)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stolojan: PSD este o frână în aplicarea reformelor - PDL este singurul partid al progresulului

Joi, 3 Septembrie 2009 (13:59:33)

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan i-a acuzat, joi, la Şcoala de Vară a formaţiunii, de la Costineşti, pe partenerii de la PSD, că acţionează ca o frână în aplicarea reformelor fundamentale ale statului, în timp ce "PDL este singurul partid al progresului".

"PDL este singurul partid al progresului. Avem un partid, PNL, care a reuşit să aducă o Românie aproape în pragul unui dezastru financiar", a spus Stolojan, precizând că la sfârşitul lui 2008, România avea o datorie externă de 22 de miliarde de euro, care ar fi devenit imediat scadentă, dacă nu venea Guvernul Boc pentru a lua măsurile necesare pentru ieşirea din criză.

Theodor Stolojan a susţinut că PSD doreşte amânări succesive ale implementării reformelor din motive politicianiste şi a apreciat că Guvernul Boc a evitat amplificarea efectelor crizei economice.

"PSD l-am fi dorit partener cu noi, dar din motive politicianiste este un fel de frână. PSD doreşte tot timpul amânări la reformele fundamentale. Sperăm să aibă ceea ce trebuie pentru a sprijini Guvernul în asumarea răspunderii", a spus Stolojan.

Stolojan le-a transmis democrat-liberalilor că este nevoie să fie uniţi şi să poată convinge cât mai mulţi oameni că ceea ce se întâmplă acum este ceea ce România are nevoie.

"Chiar dacă unii vor fi afectaţi de sceste reforme, pentru fiecare dintre ei va fi şi o oportunitate", a spus el.

Prim-vicepreşedintele PDL a menţionat că reformele statului trebuie finalizate înainte de sfârşitul crizei economice, astfel încât ţara noastră să se poată adapta schimbărilor din economia mondială.

"În lume are loc o nouă revoluţie tehnologică. Statele Unite şi multe alte ţări europene au investit mult în resurse energetice alternative. Putem fi parte a acestui proces sau putem fi spectatori şi importatori de astfel de energie. Agenda de reforme ce se realizează este calea pe care România poate intra în rândul trend-urilor moderne ale economiei mondiale", a menţionat Theodor Stolojan.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolojan: PSD este o frână în aplicarea reformelor - PDL este singurul partid al progresulului.
 Vizualizări articol: 414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Stolojan: PSD este o frână în aplicarea reformelor - PDL este singurul partid al progresulului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei