Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 sep 2009 - Anul XIV, nr. 206 (4192)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De luni

Calea Unirii, închisă pe sensul dinspre Centru spre Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Principala arteră de circulaţie a Sucevei, Calea Unirii, va fi blocată circulaţiei rutiere timp de câteva săptămâni, pe sensul de mers către cartierul Burdujeni.
Cauza blocării celor două benzi de circulaţie, de săptămâna viitoare, o reprezintă lucrările la magistrala de apă potabilă care alimentează cartierul Burdujeni, aceasta urmând să fie înlocuită pe o porţiune destul de mare.
Firma TMUCB nu a anunţat încă o dată exactă pentru începerea lucrărilor pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Iulius Mall şi sensul giratoriu din faţa podului peste calea ferată, cel mai probabil fiind ca acestea să fie demarate de luni, 7 septembrie.
În aceste condiţii, traficul rutier pe Calea Unirii va fi un adevărat coşmar, artera respectivă fiind intens circulată zi de zi, atât pentru că leagă cel mai mare cartier al Sucevei de restul oraşului, cât şi pentru că de-a lungul ei sunt situate cel puţin trei mari centre comerciale – Bazarul, Iulius Mall şi Shopping City Suceava.
Pe durata lucrărilor, cei care au de circulat pe ruta Burdujeni – Centru vor avea la dispoziţie doar două benzi de circulaţie, de pe celălalt sens de mers.
Situaţia este una problematică atât în privinţa aglomeraţiei infernale care se va crea în orele cu trafic intens, a îngustimii drumului pe care vor trebui să treacă, unul pe lângă celălalt, autobuzele TPL şi diverse alte maşini de mare tonaj, dar şi în privinţa intervenţiilor maşinilor de Salvare şi de Pompieri.
Calvarul sucevenilor care au de parcurs zilnic acest traseu nu se va sfârşi nici după ce această porţiune va fi terminată, pentru că lucrările făcute de TMUCB pe Calea Unirii trebuie să se unească la un moment dat cu cele aflate în execuţie pe strada Traian Vuia. Până la realizarea acestei etape, se mai caută încă soluţii alternative spargerii asfaltului şi blocării străzii pe un sens de circulaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Calea Unirii, închisă pe sensul dinspre Centru spre Burdujeni.
 Vizualizări articol: 3011 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Calea Unirii, închisă pe sensul dinspre Centru spre Burdujeni2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Super! trimis de
( 3 sep 2009, 11:50:57
O sa fie o adevarata aventura un plimbare din Burdujeni pina in Obcini ! sper ca Lungu sa se simta in siguranta in Tuaregul ala nou,poate isi achizitioneaza un elicopter sa ajunga pina la el la tara sau poate ii da primaria bani pe chirie sa stea intr-un apartament acolo aproape de primarie!
2.   Gresit trimis de
( 3 sep 2009, 12:17:14
Lungu sta intr-un apartament pe strada Samoil Isopescu. De ce crezi ca asta a fost prima strada care a fost facuta cu sens unuic ? Ca sa nu-l deranjeze prea tare traficul masinilor.
3.   Mda multumesc trimis de
( 3 sep 2009, 15:17:53
10x 4 nothing,as fi vrut sa expun un comentariu si chiar era de f mult bun simt,dar cred ca nu era spatiu suficient,nu-i asa Monitorule?
4.   Ocoliti pe unde vreti trimis de
( 3 sep 2009, 15:35:40
Dupa cum se vede f usor Suceava este un oras cu un trafic sufocat deja cu sau fara lucrari la retele.Daca faceti o mica analiza veti vedea ca de fapt caile rutiere deservesc de fapt marile hipermarketuri si pentru cetatenii care vor sa mearga la servici sau pt masinile de interventie nu prea mai este loc pe nicaieri.Daca punem la socoteala si faptul ca suntem zona de tranzit ne dam seama ca suntem sortiti sufocarii pe vecie daca autoritatile nu vor binevoi sa creeze noi rute de ocolire.Cel putin dinspre zona Bj spre oras,daca nu se va construi un nou pod rutier si cu o racordare la intrarea in Bj direct spre oras viitorul va fi al bicicletelor sau ricselor.Centura spre Moara,Patrauti e ok,in cativa ani e posibil sa circulam pe ea,desi era cazul sa o faca pe 4 benzi,daca ar vedea putin in viitor.Dar partea dinspre Botosani spre oras cum o vom mai si iesire spre Falticeni e neinteresanta?
5.   Ocolire 2 trimis de
( 3 sep 2009, 15:49:54
Daca tot va pricepeti la promisiuni,ma refer la autoritati,aratati ca va pasa si de muritorii de rand care sunt nevoiti sa circule in conditii inumane.Cate vieti s-au pierdut ori se vor pierde pt ca masinile de interventie nu au pe unde sa ajunga la destinatie?Vi se par aiureli,dar asta este crudul adevar.Cei care au facut separarile de benzi pe Calea Unirii s-au gandit vreun moment la cei care vor muri din cauza lor?Se puteau face niste jaloane printre care salvarile sau pompierii ar fi putut trece,sau banda cu vibratii cum sunt cele de pe E85 de la Roman la Bucuresti.Daca pt viitorul Sucevei vor mai fi vreodata bani pt investitii,nu-i aruncati pe oua si pe alte tirbusoane,indrazniti sa faceti ceva si pt noi,o noua varianta dinspre Bj spre oras ar fi vitala!Ar putea iesi undeva in zona cetatii de scaun si ar putea continua prin Ipotesti ca o centura a orasului.Decat sa mai investiti(taiati) in parcuri mai ganditi-va si la viitor,daca avem un viitor in acest oras!
5.1  RE: Ocolire 2 trimis de
( 3 sep 2009, 17:18:27
Un traseu iamginar ar putea fi de la intrarea dinspre Bt -Zona cetati(drumul spre Lisaura)-DJ 208-intrare in Ipotesti dinspre casa de Oaspeti-dealul Tatarasi-si ar iesi direct in zona DN2, unde incepe varianta spre DN17 si DN 2 spre Siret dar degeaba visezio daca Guvernanti nu vor!
5.2  RE: Ocolire 2 trimis de
( 3 sep 2009, 17:19:47
Apropo ,apucati-va cat inca nu sunt consructii prea multe in zona!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei