Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 aug 2009 - Anul XIV, nr. 187 (4173)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea, aşteptată în 20 august la comisia parlamentară de anchetă privind cheltuielile de la Turism

Miercuri, 12 August 2009 (15:37:12)

Comisia parlamentară de anchetă care analizează sumele cheltuite de Ministerul Turismului a decis, miercuri, ca Elena Udrea să fie audiată în 20 august, a anunţat preşedintele comisiei, liberalul Ludovic Orban.

Orban a spus că decizia ca Udrea să fie audiată săptămâna viitoare de Comisia parlamentară de anchetă a fost luată în unanimitate la şedinţa comisiei. El a arătat că îi cere public ministrului Turismului Elena Udrea să dispună trimiterea de către comisie a tuturor documentelor oficiale solicitate de comisia parlamentară de anchetă.

Ludovic Orban a mai spus că membrii comisiei au decis ca săptămâna viitoare, în 18 august, să-l audieze pe preşedintele ANRMAP.

Orban a precizat că membrii comisiei vor avea audieri şi săptămâna aceasta fiind invitaţi la comisie doi directori din Ministerul Turismului, secretarul general al ministerului şi un secretar de stat.

Şedinţa de miercuri a comisiei parlamentare de anchetă în cazul Udrea în care s-a decis data la care va fi audiată ministrul Elena Udrea s-a desfăşurat cu uşile închise, presa neavând acces la lucrări pe motiv că deputaţii discută despre "bucătăria" comisiei.

Până la această şedinţă, preşedintele comisiei Ludovic Orban şi membri ai comisiei evitau să spună dacă o vor invita pe Elena Udrea la audieri, arătând de fiecare dată că ministrul Turismului va fi invitat să vină la şedinţa comisiei parlamentare de anchetă "dacă va fi necesar".

Comisia parlamentară de anchetă în cazul Udrea a fost constituită în luna iulie la propunerea PNL şi PSD.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, declara, în urmă cu o săptămână, că va participa la şedinţele comisiei de anchetă în cazul în care parlamentarii nu se vor lămuri din datele postate pe site-ul ministerului şi vor solicita informaţii pe care ea le-ar putea pune la dispoziţie.

"Nu m-a invitat nimeni la comisie. Eu sper ca, atunci când mă duc, domnul Orban să fie pregătit. Dacă nu se pot lămuri din datele pe care le avem puse pe site-ul ministerului, dacă sunt informaţii pe care eu pot să le pun la dispoziţie şi nu angajaţii ministerului, sigur, voi merge", a declarat Elena Udrea.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea, aşteptată în 20 august la comisia parlamentară de anchetă privind cheltuielile de la Turism.
 Vizualizări articol: 421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea, aşteptată în 20 august la comisia parlamentară de anchetă privind cheltuielile de la Turism0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei