Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 mai 2009 - Anul XIV, nr. 118 (4104)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea despre Geoană: Va ajunge de la groapa cu nisip la groapa de gunoi a politicii

Duminică, 24 Mai 2009 (18:34:37)
Ministrul Turismului, Elena Udrea a declarat, duminică, la un miting electoral, că preşedintele PSD Mircea Geoană va ajunge "de la groapa cu nisip unde se juca cu lopăţica" la "groapa de gunoi a politicii".

"În urmă cu câteva zile, aici la Braşov (Târgu-Jiu - n.r.), Mircea Geoană se juca cu lopăţica în nisip, plecat în candidatură pentru Cotroceni. Vreau să îi spun că, în felul acesta, să nu ajungă de la groapa de nisip la groapa de gunoi a politicii, dar despre asta să îl lăsăm să vorbească pe domnul Ion Iliescu, care l-a caracterizat cel mai bine", a declarat Udrea, citată de corespondentul MEDIAFAX.

Şi ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi a fost critică la adresa lui Geoană: "Vreau să-i mai recomand să nu uite că orice politician onest ar trebui să se preocupe de propriul electorat şi nu de preşedintele României, dar ce-i drept dânsul îşi doreşte foarte mult să ajungă preşedinte, garantat Vanghelie, pentru că aşa este la dânşii (...) Oamenii nu- şi doresc o Românie cu floricele sub care colcăie corupţia, o Românie condusă de oameni pentru care garantează primarul care face mici".

În plus, Udrea a mai spus că va primi un sprijin pentru turism nesperat din partea PSD, pe 7 iunie, anume un "turism electoral", acuzând social-democraţii că vor să "plimbe alegătorii din oraş în oraş" ca să obţină multe voturi.

"Zilele trecute am avut revelaţia unei veşti bune pe care, totuşi, am primit-o din partea PSD. Se pare că voi primi un sprijin neaşteptat pentru turism. Se pare că pe 7 iunie se pregătesc de turism elecotral. Am auzit că vor să plimbe alegătorii din oraş în oraş ca să obţină în felul acesta mai multe voturi. Aşa că, să fim cu ochii pe ei", a susţinut Udrea.

Şi preşedintele PNL, Crin Antonescu a fost criticat atât de Ridzi, cât şi de Raluca Turcan. "Are o problemă cu limba, cu cea franceză, că despre cea engleză nici nu poate fi vorba..Trebuie să-i mai dăm puţin timp să înveţe şi după aceea poate să candideze fără nicio problemă" a spus Ridzi.

PD-L a "trecut extemporalul, în timp ce adversarii politici pică extemporalul la limba franceză (n.r.- Crin Antonescu) şi se comportă ca nişte şcolari prinşi cu fiţuica sub fustiţă sau cu bentiţa pe o parte", a secondat-o Turcan.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, s-a jucat cu lopăţica, vineri, împreună cu doi copii, într-un parc din Târgu Jiu, în cadrul unei vizite pe care a făcut-o prin municipiu, liderul social-democrat renunţând la grebla albastră luată iniţial dintr-o grămadă de jucării şi alegând o lopăţică roşie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea despre Geoană: Va ajunge de la groapa cu nisip la groapa de gunoi a politicii .
 Vizualizări articol: 659 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea despre Geoană: Va ajunge de la groapa cu nisip la groapa de gunoi a politicii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei