Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 feb 2009 - Anul XIV, nr. 25 (4011)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur: Între PDL şi PSD au mai rămas în plan local probleme din campanie, dar sunt nesemnificative

Luni, 2 Februarie 2009 (15:23:05)
Vicepreşedintele democrat-liberal Gheorghe Flutur a declarat, luni, că între PDL şi PSD au mai rămas în plan local probleme din timpul campaniei electorale, dar acestea sunt nesemnificative şi nu este nevoie să fie mediate în şedinţele conducerii coaliţiei.

Gheorghe Flutur a admis că în unele filiale, între democrat-liberali şi social-democraţi există încă unele probleme, dar că acestea sunt minore.

"Vă asigur că, atât timp cât nu au ajuns la nivelul conducerii coaliţiei, lucrurile s-au rezolvat pe plan local. Sigur că mai sunt anumite lucruri care probabil au rămas din perioada campaniei electorale, dar sunt nesemnificative şi vă asigur că, intrând în linie dreaptă, se vor rezolva, pentru respectarea Parteneriatului pentru România", a explicat liderul PDL.

El a susţinut că dacă în filiale ar exista neînţelegeri între PDL şi PSD, acestea ar fi mediate la nivelul conducerii centrale a coaliţiei.

"Nu avem probleme deosebite. Suntem în grafic", a arătat reprezentantul PDL.

Întrebat de s-au întârziat totuşi numirile secretarilor de stat, Flutur a încercat să dea o explicaţie plauzibilă: „Unele ministere s-au reorganizat, a fost nevoie de noi acte normative, pentru ca ministerele respective să aibă prevăzute funcţii sau să renunţe la unele funcţii”.

Liderul PDL a precizat că, în acest moment, coaliţia a ajuns "pe ultima sută de metri" a numirii persoanelor nominalizate pentru funcţiile guvernamentale.

"Nu cred că se întârzie numirile. Sunt procedurile fireşti în coaliţie şi aceste lucruri au avut un calendar şi cred că suntem pe ultima sută de metri. Cele câteva funcţii de secretar de stat rămase se vor clarifica în zilele care urmează", a conchis Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Între PDL şi PSD au mai rămas în plan local probleme din campanie, dar sunt nesemnificative.
 Vizualizări articol: 456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Între PDL şi PSD au mai rămas în plan local probleme din campanie, dar sunt nesemnificative0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei