Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 nov 2008 - Anul XIII, nr. 282 (3963)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mircea Geoană a votat la Dăbuleni "pentru schimbarea din temelii în România"

Duminică, 30 Noiembrie 2008 (15:44:34)
Preşedintele PSD şi candidatul acestei formaţiunii la funcţia de premier, Mircea Geoană, a votat, duminică, la Secţia de votare nr. 200 din localitatea Dăbuleni şi i-a îndemnat pe români să vină la urne, fiind "un vot care va influenţa destinul României în următorii 20 de ani".

Liderul PSD, Mircea Geoană, care a votat la secţia amenajată la Şcoala Generală nr. 1 Nord din Dăbuleni, a declarat, la ieşirea de la urne, că a votat pentru "schimbarea din temelii a României", apreciind că acest vot reprezintă un nou început pentru români.

"Am votat pentru schimbarea din temelii în România, am votat pentru şansa ca românii să aibă un nou început şi în îndemn pe toţi românii ca azi, de Sfântul Andrei, să se gândească de trei ori înainte să voteze cine cred ei că sunt oamenii cei mai competenţi să conducă România în timpuri de criză. Este un vot care va influenţa destinul României nu doar în următori patru ani de zile. Pentru că de această criză şi modul în care vom răspunde la criză va depinde şi va arăta România şi viaţa noastră în următorii 20 de ani", a declarat Mircea Geoană, care candidează pentru un post de senator într-un colegiu din Dăbuleni.

Preşedintele PSD le-a cerut românilor să se prezinte la vot şi le-a urat succes candidaţilor PSD şi "mai puţin succes" adversarilor politici ai social-democraţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Geoană a votat la Dăbuleni "pentru schimbarea din temelii în România".
 Vizualizări articol: 566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mircea Geoană a votat la Dăbuleni "pentru schimbarea din temelii în România"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei