Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 nov 2008 - Anul XIII, nr. 282 (3963)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Viaţa bate filmul

Amant sechestrat, bătut şi fotografiat fără chiloţi, de doi soţi şi mamele acestora

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost sechestrat mai bine de două ore în anexa unui bar de alţi doi tineri (soţ şi soţie) şi mamele acestora.

Legat fedeleş de mâini şi de picioare, tânărul a fost luat la bătaie de agresori, după care a fost dezbrăcat complet de la brâu în jos şi fotografiat în diferite ipostaze.

Motivul acestei crunte pedepse a fost acela că victima a lăsat-o gravidă pe una dintre cele trei femei care l-au sechestrat.

Deşi pare greu de crezut, toată această poveste nu e scenariul vreunui film de comedie, ci o întâmplare reală care s-a petrecut în urmă cu două zile, în satul Coverca, din comuna Panaci.

Tenta hazlie a acestei poveşti se poate transforma într-una dramatică pentru autori, aceştia riscând ani grei de închisoare.

 

Salvat de un poliţist care umbla prin baruri, în interes de serviciu

Norocul tânărului legat şi umilit de cei patru indivizi a fost un agent de poliţie din comuna Panaci care umbla, joi, pe la birturile şi chioşcurile din comună aflate la mai puţin 500 de metri de secţiile de votare, pentru a-i anunţa pe angajaţii acestora că, duminică, în ziua alegerilor, nu au voie să servească picătură de alcool.

În momentul în care a intrat în barul familiei Cojoc, din Coverca, poliţistul a dat peste tânărul în vârstă de 28 de ani, pădurar de meserie, legat cu sfoară de mâini şi de picioare şi dezbrăcat pe jumătate. Lângă acesta se aflau Ioan Cojoc (28 de ani) şi Magdalena Cojoc (26 de ani) –soţ şi soţie, şi mamele celor doi, Doina Cojoc (52 de ani) şi Maria Păştinaru (48), toţi din localitate.

Agentul de poliţie şi-a anunţat imediat colegii despre ceea ce descoperise, iar în urma cercetărilor avea să iasă la iveală un scenariu uluitor.

 

Înşelat de soţie

Din declaraţiile victimei şi ale celor patru agresori s-a stabilit că aceştia din urmă au pus la cale un plan de răzbunare împotriva pădurarului, pe motiv că aceasta a avut o relaţie cu Magdalena Cojoc, relaţie în urma căreia tânăra a rămas însărcinată şi a fost nevoită să facă avort. De altfel, la un moment dat, tânăra a introdus cerere de divorţ, intenţionând să se despartă de actualul ei soţ.

Între timp, însă, soţii Cojoc au revenit la sentimente mai bune şi au decis să-şi salveze căsnicia.

Supărat la culme pe faptul că soţia l-a înşelat cu pădurarul, care este necăsătorit, Ioan Cojoc s-a hotărât să se răzbune pe amant. Zis şi făcut. Cu sprijinul soţiei, mamei şi al soacrei sale, bărbatul încornorat a stabilit şi cum să-l umilească pe pădurar.

 

„M-au dezbrăcat de la jumătate în jos şi îmi făceau fotografii”

Miercuri seară, pădurarul a fost sunat de Magdalena Cojoc, căreia trebuia să-i dea nişte bani împrumutaţi anterior.

Tânăra i-a spus fostului ei amant să vină a doua zi, joi, pe la ora 9:00, la barul soţului ei şi să-i aducă suma datorată.

Nebănuind nimic din ceea ce avea să se întâmple, victima s-a prezentat joi dimineaţă la locul stabilit.

„Când am intrat, nu am apucat să scot banii, că m-au şi lovit şi m-au legat... M-au lovit cu pumnii şi picioarele... şi la faţă şi la corp... Cred că de la relaţia cu fata asta o pornit... M-au dezbrăcat de la jumătate în jos şi îmi făceau fotografii. Au vrut să mă lovească şi în zona organelor genitale, dar am strâns picioarele. La un moment dat, mi-au luat telefonul şi i-au sunat pe tata şi fratele... nu ştiu ce le-au spus, că eu eram într-o altă încăpere şi nici nu am apucat să vorbesc cu ei”, susţinea, ieri, pădurarul, precizând că nu crede că Magdalena Cojoc a rămas însărcinată cu el. „Dacă nici ea nu ştie al cui era copilul, eu nici atâta”, răbufneşte tânărul pădurar.

 

Vroiau să împartă prin comună fotografiile cu pădurarul fără chiloţi

Audiaţi ore în şir la poliţie, cei patru agresori au povestit că aveau de gând să-l umilească pe pădurar şi să împartă prin comună fotografiile cu el dezbrăcat.

Din declaraţiile date iniţial a reieşit şi că, la început, tânărul agresat a fost dezbrăcat până la chiloţi, însă, nu a apucat să rămână prea mult cu lenjeria intimă pe el, la solicitarea mamei lui Ioan Cojoc, care a vrut să vadă dacă fiul ei e mai potent sau nu decât pădurarul.    

Ioan şi Magdalena Cojoc, Maria Păştinaru şi Doina Cojoc au fost reţinuţi, joi seară, pe o perioadă de 24 de ore, fiind încătuşaţi şi duşi la Suceava, unde şi-au petrecut noaptea în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Cei patru au fost puşi sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi loviri.

 

Riscă între 7 şi 15 ani de închisoare

Ieri dimineaţă, din beciurile poliţiei au fost urcaţi în duba poliţiei destinată arestaţilor şi aduşi la Vatra Dornei, în faţa procurorilor din localitate, cu propunere de arestare preventivă.

La audierile de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, cei patru, însoţiţi de avocaţi, au schimbat placa şi declaraţiile date cu o seară înainte la poliţie. Au început să dea vina unul pe altul şi au declarat că nu a fost vorba de nici o faptă premeditată, ci că au hotărât să-i dea o lecţie pădurarului în momentul în care acesta a intrat în bar.

Cât despre fotografiile făcute cu victima dezbrăcată de la brâu în jos, învinuiţii au susţinut ieri că nu aveau de gând să le răspândească prin comună.

„Am decis să luăm faţă de cei patru învinuiţi măsura interzicerii de a părăsi localitatea de domiciliu pe perioada cercetărilor”, a anunţat, ieri după-amiază, procurorul Gheorghe Rusu, anunţând că pedeapsa pe care o riscă agresorii pădurarului este între 7 şi 15 ani de închisoare.

 

Amantul vrea să se împace

La Poliţia municipiului Vatra Dornei a apărut, ieri, şi pădurarul batjocorit, alături de tatăl lui Ioan Cojoc.

După ce cu o seară înainte le cerea poliţiştilor să facă dreptate şi mărturisea tot calvarul la care a fost supus în cele aproape două ore cât a fost sechestrat, ieri tânărul susţinea că vrea să se împace cu agresorii şi să îşi retragă plângerea.

Din nefericire pentru el, cât şi pentru cei patru învinuiţi, împăcarea părţilor nu presupune înlăturarea răspunderii penale în cazul unei infracţiuni grave, precum cea de lipsire de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amant sechestrat, bătut şi fotografiat fără chiloţi, de doi soţi şi mamele acestora.
 Vizualizări articol: 15254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 25 voturi
Amant sechestrat, bătut şi fotografiat fără chiloţi, de doi soţi şi mamele acestora4.1525

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fara nici o pedeapsa! trimis de
(29 nov 2008, 12:09:02
conturile s-au reglat in mod iumitor de corect! Oamenii de la munte nu se dezmint: au un simt dezvoltat al dreptatii si stiu sa il puna in aplicare la fix.

Corect ar fi ca militienii sa stea dracului potoliti.Iaca na!Acum s-au gasit sa faca exces de zel!Unde sunt atunci cand e cu adevarat nevoie de ei?Sau atunci cand ei insisi iau bataie de la niste civili ?

Felicit in mod deosebit bucovinenii care si-au facut dreptate!Jos palaria!
2.   :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD trimis de
(29 nov 2008, 12:57:41
fain. si uite asa satul e cu gura pana la urechi.

mi-am adus aminte de ceea ce scria intr-un ziar ca, un colonel rus si-a violat secreatra cu coada de lopata de infanterie.
2.1  RE: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD trimis de
(30 nov 2008, 15:59:26
tu erai secretara?
3.   Daca a umblat creanga>>>>> trimis de
(29 nov 2008, 20:42:36
norocul a fost numai pentru una , de aceea a luato padurarul!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei