Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 iul 2008 - Anul XIII, nr. 160 (3841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elena Băsescu spune că nu-şi va anunţa o candidatură pentru YEPP şi că aceasta nu e o miză pentru ea

Joi, 10 Iulie 2008 (17:46:04)

Secretarul general al OT PDL, Elena Băsescu, a declarat, joi, că nu îşi va anunţa nicio candidatură la reuniunea de la Bruxelles, că o funcţie în conducerea organizaţiei de tineret a PPE (YEPP) nu este o miză pentru ea şi că nu a luat nicio decizie referitoare la candidatura la Parlamentul României.
  Elena Băsescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu intenţionează să îşi anunţe niciun fel de candidatură la reuniunea Colegiului Director al OT PDL, de la Bruxelles, care urmează să aibă loc la jumătatea lunii iulie.

Secretarul general al PDL a arătat că o eventuală funcţie în Biroul de Conducere al YEPP, Organizaţia de Tineret a Partidului Popular European, nu este o miză pentru ea. Elena Băsescu a completat că, în calitate de secretar general, are obligaţia să participe inclusiv la întâlnirile OT PDL cu reprezentanţii YEPP.

Potrivit Elenei Băsescu, organizaţia de tineret a PDL va adera la YEPP într-un an şi îşi va putea desemna reprezentanţi în Biroul de Conducere al organizaţiei europene în aproximativ 3-4 ani, "deci nu se pune problema unei candidaturi pentru conducerea YEPP".

Ea a mai spus, de asemenea, că nu a luat încă nicio decizie referitoare la o eventuală candidatură pentru Parlamentul României şi că şi-a dorit funcţia de secretar general al OT PDL pentru a implica în acţiunile politice şi organizatorice ale partidului.

Organizaţia de tineret a PDL se reuneşte, la Bruxelles, în 15 iulie, în şedinţa Colegiului Director, la care vor participa 55 de democrat-liberali, care vor vizita sediile Parlamentului şi Comisiei Europene, ei urmând să se întâlnească şi cu reprezentanţii YEPP.

La şedinţa Colegiului Director al Organizaţiei de Tineret a PDL, programată a avea loc în 15 iulie, la Bruxelles, vor participa preşedinţii organizaţiilor judeţene şi membrii Biroului Permanent Naţional ai OT PDL, se arată într-un comunicat al PDL remis MEDIAFAX.

"Este prima întrunire a unei organizaţii politice de tineret ce are loc în centrul politic al Uniunii Europene", precizează PDL.

Cei 55 de tineri democrat-liberali vor vizita Parlamentul European şi Comisia Europeană, vor participa la conferinţa "Fonduri Europene pentru tineri" şi vor avea o serie de discuţii cu reprezentanţii YEPP, Organizaţia de Tineret a Partidului Popular, la care OTPDL va adera pe parcursul acestui an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Băsescu spune că nu-şi va anunţa o candidatură pentru YEPP şi că aceasta nu e o miză pentru ea.
 Vizualizări articol: 461 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elena Băsescu spune că nu-şi va anunţa o candidatură pentru YEPP şi că aceasta nu e o miză pentru ea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei