Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iun 2008 - Anul XIII, nr. 144 (3825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hiddink: Olanda este imposibil de dominat, dar noi am reuşit, atât tactic şi tehnic, cât şi fizic

Duminică, 22 Iunie 2008 (13:14:34)

Selecţionerul olandez al naţionalei Rusiei, Guus Hiddink, a calificat drept o "performanţă incredibilă" victoria, 3-1, după prelungiri, obţinută în faţa Olandei, în sferturile de finală ale Campionatului European, arătându-se surprins de superioritatea totală a echipei sale, informează AFP.
  "De obicei, Olanda este o echipă pe care e imposibil să o domini tactic, tehnic şi fizic. Noi am reuşit să facem acest lucru, la toate cele trei capitole. Fotbaliştii mei, în loc să joace pe contraatac, au continuat să preseze pentru a înscrie golul victoriei. E cu atât mai remarcabil cu cât aceată echipă tânără nu a jucat împreună decât de câteva săptămâni", a declarat selecţionerul Rusiei.

"Sunt mândru de echipă şi de jucători. N-am avut decât două zile de pregătire şi nu am putut pune la punct toate detaliile tactice. De aceea este o performanţă incredibilă, pe care nu am mai reuşit-o niciodată în cariera mea. Singura critică pe care pot s-o fac se referă la greşeala din finalul meciului, când i-am permis lui Van Nistelrooy să înscrie", a adăugat Hiddink care a dus naţionala Coreei de Sud până pe locul al patrulea la Campionatul Mondial din 2002.

Reprezentativa Rusiei s-a calificat în semifinalele Campionatului European, după ce a învins, sâmbătă, cu scorul de 3-1 (1-0, 1-1), după prelungiri, selecţionata Olandei, într-un meci din sferturile de finală ale competiţiei, disputat pe stadionul St. Jakob Park, din Basel. Rusia a deschis scorul prin Pavliucenko '56, iar Van Nistelrooy a restabilit egalitatea în minutul 86. După 90 de minute scorul a fost egal, 1-1, iar în reprizele de prelungiri Rusia a mai punctat de două ori, prin Torbinski '112 şi Arşavin '116.

În penultimul act al turneului, Rusia va întâlni câştigătoarea din ultimul sfert de finală, ce se va disputa între Spania şi Italia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hiddink: Olanda este imposibil de dominat, dar noi am reuşit, atât tactic şi tehnic, cât şi fizic.
 Vizualizări articol: 458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Hiddink: Olanda este imposibil de dominat, dar noi am reuşit, atât tactic şi tehnic, cât şi fizic5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Au pariat olandezii pe rusi !!!! trimis de
(22 iun 2008, 14:56:31
mare schema , au pariat jucatorii olandezi pe rusi . Rusia a avut o cota de 5 , mai gasea u ei un meci , si uite asa , la 20 milioane de euro pariate se fac 100 de milioane de euro , fara eforturi mari , asa ca sa aiba bani de vacanta si bomboane , vorba lui BECALI ! a fost evident non combatul Olandei. BECALI e copil mic cu valiza lui cu bani cu tot ! Hai sa vedem daca patesc ceva olandezii ? NIMIC !!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei