Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mai 2008 - Anul XIII, nr. 108 (3789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Olteanu: Băsescu s-a dus să discute cu liderii PDL ultimele elemente ale blatului cu PSD

Duminică, 11 Mai 2008 (18:43:26)

 Coordonatorul politic al campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteaanu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit cu liderii PDL, printre care şi candidatul formaţiunii la Primăria Capitalei, pentru a discuta "ultimele elemente ale blatului cu PSD".
  "Probabil că Băsescu s-a dus să discute cu liderii PDL ultimele elemente ale blatului cu PSD, blat care se vede în toate aranjamentele pe care le fac în ţară, prin Mureş, prin Satu Mare, unde au candidaţi comuni, prin Maramureş unde susţin candidaţi comuni, sau prin Vrancea pe unde Ioana Băsescu se întâlneşte cu Oprişan prin restaurante ca să negocieze susţinerea acestuia de către PDL", a afirmat Bogdan Olteanu.

Olteanu a adăugat că blatul de acum este continuarea blatului pe care Traian Băsescu tocmai l-a recunoscut şi pe care l-a făcut în anul 2000 cu Sorin Oprescu, când a doua zi după ce a câştigat voturile bucureştenilor i-a delegat toate competenţele lui Sorin Oprescu.

Referindu-se la faptul că şeful statului s-a întâlnit, duminică, în campanie, cu liderii PDL, Olteanu a spus că "nu scrie nicăieri în Constituţie că preşedintele nu are voie să bea cu prietenii lui".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la ieşirea de la un restaurant unde s-a întâlnit cu Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Liviu Negoiţă, că a discutat despre blaturile în campania electorală, apreciind că "cel mai odios blat" este cel făcut de liderii PSD Mircea Geoană şi Ion Iliescu.

Întrebat dacă a discutat cu cei trei şi despre blaturile în campanie, preşedintele Traian Băsescu a răspuns afirmativ, apreciind că "cel mai odios blat de campanie este cel prin care Ion Iliescu şi-a împins propriul candidat, Mircea Geoană şi-a împins şi el propriul candidat, alături de Vanghelie". "N-am crezut că în România deprecierea unui partid poate merge atât de jos ca în PSD", a declarat şeful statului pentru Realitatea TV.

Traian Băsescu a adăugat că "acest Oprescu" i-a fost viceprimar, iar în momentul în care i-a delegat competenţe legate de gestionarea Bucureştiului acesta "a fugit să se facă senator".

"Acest Oprescu mi-a fost viceprimar, prin delegarea de competenţe i-am dat în mână Bucureştiul. Când a văzut că are în mână Bucureştiul, a fugit să se facă senator şi puteţi căuta dispoziţia primarului general Traian Băsescu din 2000 în care să vedeţi ce atribuţii i-am delegat lui Sorin Oprescu", a spus şeful statului.

Preşedintele Băsescu a declarat, de asemenea, că se află "în spatele" lui Vasile Blaga şi că întotdeauna a fost în această postură, având încredere în acesta şi dorindu-şi ca democrat-liberalul să fie ales primar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olteanu: Băsescu s-a dus să discute cu liderii PDL ultimele elemente ale blatului cu PSD .
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Olteanu: Băsescu s-a dus să discute cu liderii PDL ultimele elemente ale blatului cu PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei