luni, 27 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 122 (8651)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur s-a întâlnit la Șezătoarea Satului cu locuitorii din Ciocănești și cu primarul Radu Ciocan

Luni, 27 Mai 2024 (21:08:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, a avut luni o altfel de întâlnire cu cetățenii. Prezent luni în Ciocănești, Gheorghe Flutur și primarul Radu Ciocan au discutat cu locuitorii acestei comune la Șezătoarea Satului, o gospodărie tradițională care este renovată printr-un proiect european. „Suntem la Ciocănești, comuna campioană de pe Valea Bistriței Aurii, împreună cu primarul Radu Ciocan, la Șezătoarea Satului. Alături de noi este un grup de gospodari și gospodine care au venit la o întâlnire aparte cu noi, la șezătoare. Pentru că aici suntem la Casa Șezătorii, un proiect european al primarului nostru Radu Ciocan”, a spus Flutur. El a arătat că prin acest proiect cu o valoare de aproape jumătate de milion de euro, nu mai puțin de opt case șezători se renovează în stil tradițional. „Sunt case care vor putea fi vizitate de turiști pentru a vedea tradițiile din această comună. Și vreau să spun că aici suntem acasă la unul dintre primarii campioni, într-un sat românesc campion, românesc, european și mondial. Bravo pentru ce face Radu Ciocan, un om gospodar care promovează zona, care are o comună cu drumuri asfaltate, cu școli modernizate, cu investiții moderne în iluminat public, cu oameni foarte gospodari care au festivalurile renumite și consacrate, respectiv festivalul păstrăvului, al plutăritului și al ouălor încondeiate”, a declarat Gheorghe Flutur, care candidează pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava. El a arătat că aceste festivaluri sunt doar câteva dintre emblemele cu care Bucovina se mândrește.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur s-a întâlnit la Șezătoarea Satului cu locuitorii din Ciocănești și cu primarul Radu Ciocan.
 Vizualizări articol: 717 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur s-a întâlnit la Șezătoarea Satului cu locuitorii din Ciocănești și cu primarul Radu Ciocan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei