Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 276 (8500)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Razie a polițiștilor la Gura Humorului, cu confiscări de lemn și haine Zara și D&G contrafăcute

Joi, 23 Noiembrie 2023 (19:57:53)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În jur de 30 de polițiști și jandarmi au fost angrenați într-o razie cu efective sporite care a avut loc miercuri, 22 noiembrie, pe raza orașului Gura Humorului, acțiunea urmărind multiple direcții, controale în trafic, controale în piața orașului și descurajarea grupurilor de delicvenți care fac destul de multe probleme pe linie de furturi.  

În cadrul acțiunii au fost legitimate peste 160 de persoane și au fost controlate 130 de vehicule. Au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 21.000 de lei și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare și 3 permise de conducere.

În cadrul raziei organizate pe raza orașului, polițiștii s-au deplasat în Piața Agroalimentară Gura Humorului unde, la un stand aparținând unei societăți comerciale având ca activitate principală comerț cu amănuntul al produselor de îmbrăcăminte, au fost identificate 20 de articole vestimentare care purtau siglele Zara, Berska, D&G.

Reprezentanții societății nu au putut prezenta certificate de conformitate pe marfă, aceasta fiind după toate probabilitățile din categoria ”fake”.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracţiunea de „punere în circulație a unor produse purtând mărci identice sau similare cu mărci înregistrate pentru produse identice sau similare”.

Tot în cadrul raziei, polițiștii au opritpentru control, pe strada Moldovei din Gura Humorului, o autoutilitară condusă de către o femeie, care transporta lemne.

Femeia nu avea documente de proveniență pe lemn. După inventariere a rezultat că aceasta transporta 3.22 mc lemn foc de fag, în valoare de puțin peste 500 de lei, cantitate care a fost predată de polițiști în custodia pădurarului de la cantonul silvic din cadrul Ocolului Silvic Gura Humorului.

Femeia de la volan a încasat și o amendă de 2.000 de lei pentru transport ilicit de lemn.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Razie a polițiștilor la Gura Humorului, cu confiscări de lemn și haine Zara și D&G contrafăcute.
 Vizualizări articol: 1023 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razie a polițiștilor la Gura Humorului, cu confiscări de lemn și haine Zara și D&G contrafăcute0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei