Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 272 (8496)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Blocaj temporar din cauza ninsorii, pe DN 17, între Ilișești și Păltinoasa

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023 (10:37:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un blocaj temporar s-a produs, sâmbătă dimineață, pe DN 17, pe sectorul cuprins între localitățile Ilișești și Păltinoasa, pe fondul ninsorilor abundente, a informat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, prin intermediul paginii oficiale de Facebook. Potrivit comunicatului, echipele Secției Drumuri Naționale Suceava au intervenit în scurt timp pentru restabilirea circulației. Traficul pe acest sector se desfășoară în condiții de iarnă, cu ninsoare abundentă și carosabil cu zăpadă frământă (tratată cu antiderapant) în strat de aproximativ 1 cm.

Ninsori abundente se înregistrează și pe alte sectoare din județ, în special în zonele de munte. Ninge viscolit pe DN 17A, în zona Pasului Palma, unde se intervine cu lamă și material antiderapant. În zona Rădăuți carosabilul se prezintă majoritar umed, cu porțiuni de zăpadă frământă în strat de sub 1 cm. În zona Fălticeni și Suceava se înregistrează lapoviță și ninsoare.

DRDP a comunicat că echipele sale de deszăpezire sunt prezente în teren, pe fondul avertizării de cod galben de ninsori și viscol, valabilă până duminică. Pentru asigurarea circulației pe drumurile naționale, în acest moment se acționează cu un efectiv de 54 de autoutilaje dotate cu lamă și răspânditor de material antiderapant.

Drumarii recomandă conducătorilor auto să circule cu atenție și să-și echipeze corespunzător autovehiculele pentru condiții de iarnă. Informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei se pot obține de la dispeceratul DRDP Iași - tel. 0232/213168; dispecerat CNAIR - 021.9360, 021.264.33.33, 021.264.33.34 sau la TELVERDE - 0800.809.360.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blocaj temporar din cauza ninsorii, pe DN 17, între Ilișești și Păltinoasa.
 Vizualizări articol: 1621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blocaj temporar din cauza ninsorii, pe DN 17, între Ilișești și Păltinoasa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei