Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 272 (8496)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Târg de toamnă, la Gradinița „Maria Montessori” Suceava

Duminică, 19 Noiembrie 2023 (12:56:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 Grădinița cu Program Normal „Maria Montessori”, structură a Școlii Gimnaziale Nr.1 Suceava din Suceava, a organizat, săptămâna trecută, Târgul de toamnă, „pentru a-i îndruma pe copii pe calea cunoașterii și a dezvoltării creative”.

Profesor coordonator, Hrișcă Irina, de la GPN „Maria Montessori” Suceava, a precizat că „frumuseţile şi bogăţiile cu care ne înconjoară acest frumos anotimp ne insuflă dorința de a fi creativi. Așadar, am încercat să ne bucurăm de ceea ce ne oferă toamna şi să evidențiem, parfumul şi culoarea ei, realizând câteva lucrări deosebite, prin care să valorificăm potenţialul creativ al copiilor preşcolari.

Prin aceste demersuri, viața parcă devine mai frumoasă și, totodată, copiii sunt educați spre a-şi dezvolta gustul pentru frumos, pentru a aprecia şi realiza creaţii artistice”.

Spus și făcut! Educatori, copii, părinți, bunici s-au adunat și au  răspuns cu multă bucurie invitației de a pune la cale „Târgul toamnei”, o expoziție cu vânzare.

Cadrele didactice care au organizat activitățile din cadrul acestui proiect, Hrișcă Irina, Cîrstian Cornelia, Jescu Paraschiva, au fost susținute de către directoarele de la Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava, prof. Mihai Gabriela și prof. Toma Lăcrămioara și de către partenerii implicați, Centrul Cultural Bucovina și familiile celor 84 de preșcolari.

„Produsele obținute din prepararea legumelor și fructelor proaspete ne-a făcut să ne gândim la minunăția culorilor toamnei, la parfumul și gustul dulce al acestui frumos anotimp. Rețete culinare deosebite, tablouri și creații unice au îmbrăcat această frumoasă zi de toamnă, alături de glasurile încântătoare ale copiilor, vedetele acestui eveniment, adunate toate într-un buchet de frunze ruginii purtate de vântul sfârșitului de toamnă, care îngână, printre lacrimi, că în galopul vieții, să încercăm să prindem măcar cu coada ochiului, bucuria de a fi împreună unii cu alții”, a mai spus profesor coordonator, Hrișcă Irina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg de toamnă, la Gradinița „Maria Montessori” Suceava.
 Vizualizări articol: 637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târg de toamnă, la Gradinița „Maria Montessori” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei