Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 220 (8444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur a anunțat că au început negocierile cu Ryan Air pentru a opera zboruri de pe Aeroportul din Suceava

Marţi, 19 Septembrie 2023 (15:46:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că statistica lunii august cu privire la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” arată că acesta ocupă în continuare o poziție de top în clasamentul aeroporturilor din țară din punctul de vedere al numărului de pasageri. Gheorghe Flutur a spus că Aeroportul Suceava se află pe locul cinci la nivel național, după aeroporturile din Timișoara, Iași, Cluj și București și înaintea celor din Craiova, Sibiu, Târgu Mureș, Bacău, Oradea, Brașov, Constanța, Maramureș, Băneasa, Satu Mare, Arad și Tulcea. Șeful administrației județene a arătat că Aeroportul Suceava este pe locul șase la numărul de mișcări, aproape la egalitate cu cel din Constanța. „Aceste cifre sunt un puternic suport de argumente în negocierile pe care le avem în aceste zile cu operatori aerieni. Ieri după masă, la ora 16:00, o delegație a Aeroportului Suceava, în frunte cu directorul Ioan Măriuța, a fost prezentă în capitala Irlandei, la Dublin, la o discuție cu una dintre cele mai mari companii de aviație pentru a le aduce argumente să deschidă curse internaționale de pe aeroportul din Suceava”, a precizat Gheorghe Flutur. El a arătat că această întâlnire cu cei de la Ryan Air a fost intermediată de ambasadorul României în Irlanda. „Vreau să îi mulțumesc pe această cale domnului ambasador pentru implicare”, a spus Gheorghe Flutur. El a mai adăugat că alte întâlniri au mai avut loc și cu operatori aerieni din Republica Moldova și urmează alte discuții cu alte companii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a anunțat că au început negocierile cu Ryan Air pentru a opera zboruri de pe Aeroportul din Suceava.
 Vizualizări articol: 1009 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur a anunțat că au început negocierile cu Ryan Air pentru a opera zboruri de pe Aeroportul din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei