Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 220 (8444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

DJ Deny - povestea succesului într-o lume care îl refuza din cauza tinereții

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La doar 22 de ani, Deni Costiuc, cunoscut sub numele de scenă de DJ Deny, este unul dintre puținii artiști suceveni care a reușit să se impună în peisajul muzicii electronice de la noi din țară. DJ Deny a absolvit Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți, obținând rezultate foarte bune la examenul de bacalaureat. S-a îndrăgostit de această profesie la 13 ani, când a văzut pentru prima dată la lucru un DJ, la un banchet. A început apoi să mixeze în sufragerie, sub privirile îngăduitoare ale familiei, dar a devenit rapid cunoscut în zonă, fiind solicitat să pună muzică la foarte multe majorate. Descoperit de frații Dan și Adi Angheluș, de la Erick`s Agency, DJ Deny s-a confruntat în prima parte a activității sale cu un refuz din partea organizatorilor de evenimente importante, deoarece era considerat prea tânăr. A avut șansa, în mai multe rânduri, să fie solicitat, totuși, deoarece un DJ sau altul s-a retras în ultimul moment. O astfel de conjunctură l-a adus, la 16 ani, ca DJ la ziua lui chef Cătălin Scărlătescu, care, reamintindu-și de acel moment, a spus „să mor eu dacă am auzit muzică mai frumoasă”.

Din interviul pe care îl puteți viziona integral pe site-ul „Monitorului de Suceava”, dar și pe canalul de YouTube al ziarului nostru, mai puteți afla de ce nunta la Smiley a fost cel mai memorabil eveniment privat din cariera lui de DJ Deny, de ce mama lui credea, când era mic, că va fi bâlbâit, cum își alege muzica și cum reușește, la petreceri, să pună muzică pe gustul invitaților, deși nu îi cunoaște, de ce a trebuit să-și „reseteze” muzica la cluburile de fițe din București și care a fost evenimentul la care a avut cele mai mari probleme ca DJ. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DJ Deny - povestea succesului într-o lume care îl refuza din cauza tinereții.
 Vizualizări articol: 697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
DJ Deny - povestea succesului într-o lume care îl refuza din cauza tinereții5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei