Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 205 (8429)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Meciul U Cluj – CSU Suceava va prilejui revenirea pe teren a lui Adi Tîrzioru

Vineri, 1 Septembrie 2023 (18:05:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Etapa a II-a a Ligii Naționale de handbal masculin programează duelul Universitatea Cluj – CSU Suceava. Partida se va desfășura duminică, cu începere de la ora 18.00. Meciul din Ardeal va prilejui revenirea pe teren a lui Adrian Tîrzioru, după o pauză îndelungată de 7 luni, cauzată de o accidentare gravă.

„Mă simt fericit și pregătit să intru din nou pe teren, alături de colegii mei de echipă. A fost o perioadă grea, pe care eu cred că am gestionat-o foarte bine, mai ales că nu am trecut prin așa ceva. Cu ajutorul kinetoterapeutului George Morari m-am recuperat foarte bine și pe această cale doresc să-i mulțumesc și doctorului din Austria care m-a operat. M-a ajutat foarte mult din punct de vedere fizic și psihic, și iată, sunt bun de joc cu 3-4 luni înainte de ceea ce mi s-a transmis din România”, a declarat interul stânga al universitarilor suceveni.

În ce-l privește pe antrenorul Bogdan Șoldănescu, acesta speră ca echipa suceveană să arate altă față comparativ cu ceea ce s-a întâmplat în jocul din runda inaugurală cu CSM Bacău.

„Ne pare rău de deznodământul partidei cu CSM Bacău, dar sper să recuperăm punctele pierdute în confruntarea de la Cluj. Vom întâlni o echipă bună, care a pus mari probleme Stelei în runda precedentă. Avem nevoie de o atitudine corectă pentru a câștiga acest meci și pentru a demonstra că ceea ce s-a întâmplat în urmă cu o săptămână în sala „Dumitru Bernicu” a fost doar un accident”. Singurul jucător indisponibil al celor de la CSU pentru această întâlnire este interul Pavel Loic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Meciul U Cluj – CSU Suceava va prilejui revenirea pe teren a lui Adi Tîrzioru.
 Vizualizări articol: 2235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meciul U Cluj – CSU Suceava va prilejui revenirea pe teren a lui Adi Tîrzioru0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei