Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 204 (8428)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9748 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5777 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Zeci de artiști cunoscuți, invitați la Zilele Comunei Hănțești

Joi, 31 August 2023 (15:14:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de artiști cunoscuți sunt invitați sâmbătă și duminică, 2-3 septembrie 2023, la Zilele Comunei Hănțești. Evenimentul, care va avea loc pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale „Mihai Halunga”, este organizat de Primăria și Consiliul Local Hănțești.

Prima artistă care va deschide seria recitalurilor de excepție va fi îndrăgita interpretă de muzică populară Viorica Macovei, pe 2 septembrie, începând cu ora 19:00, apoi, în cea de-a doua zi de spectacol, echipa „10 pentru folclor” se va reuni pe scena de la Hănțești.

Inițiatoarea proiectului „10 pentru folclor”, Mihaela Bârsan, prezentatoarea evenimentului, va avea alături invitați din cinci zone folclorice: Bucovina, Moldova, Basarabia, Maramureș și Banat. Astfel, vor încânta publicul artiștii: Maria Luiza Mih și Ceterașii, Grigore Gherman, Fetele de la Botoșani, Ciprian Pop, Ancuța Corlățan, Alexandra Negru, Nicu Mâță, Grupul Vocal „Plai Hănțeștean”, Cezar Mititiuc, Ansamblul Folcloric „Bujorul de munte” Cârlibaba,  Mihai Asăvoaie, Miruna Damian, Formația Royal Group, Lavinia Ioana Penciuc,  Iulian Cârcu.

 „Timp de două zile, comuna Hănțești îmbracă straie de sărbătoare. Sunt onorată pentru că domnul primar Daniel Olariu a ales să invite <caravana 10 pentru folclor> la acest moment frumos pentru comunitatea locală. Am reușit să adun colegi din cinci zone folclorice și promitem un adevărat regal folcloric”, a transmis Mihaela Bârsan.

Programul zilei de sâmbătă: între orele 19:00 – 20:00, recital Viorica Macovei. La ora 20:00, începe Discoteca în aer liber, petrecerea cu spumă în aer liber, tricouri ude și multă distracție. Duminică, la ora 13:00, va avea loc deschiderea oficială a Zilelor Comunei Hănțești, și, rând pe rând, pe scena amenajată special pentru eveniment vor urca artiștii invitați.

„Invităm pe toată lumea să ia parte la Zilele Comunei Hănțești, pentru a ne bucura împreună de momente frumoase: recitaluri ale unor artiști consacrați, vom premia 13 cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, dar și pe merituoasa noastră elevă, Tabita Pădurariu, care a încheiat anul școlar 2022-2023 cu media 10 pe linie. Vă așteptăm cu mult drag!”, a transmis primarul comunei Hănțești, Daniel Olariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de artiști cunoscuți, invitați la Zilele Comunei Hănțești.
 Vizualizări articol: 667 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Zeci de artiști cunoscuți, invitați la Zilele Comunei Hănțești4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei