joi, 31 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 204 (8428)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Parcul Central din Vatra Dornei

Proiecții de film, competiții sportive, ateliere și jocuri diverse, la Festivalul „Zi-le de Watra”

Joi, 31 August 2023 (09:30:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proiecții de film, competiții sportive, ateliere și jocuri diverse, toate și multe altele vor fi organizate, în perioada 31 august – 3 septembrie 2023, la Festivalul „Zi-le de Watra”, ediția a III-a. Organizația Tinerilor Dorneni (OTD) este inițiatoarea și organizatoarea evenimentului ce se va desfășura în Parcul Central din Vatra Dornei, inima orașului, spațiul unde, acum doi ani, a luat naștere evenimentul.

Printre atracțiile din acest an se numără proiecția de film în aer liber, competiții sportive, precum Exathlon, Treasure hunt și Color Run, ateliere și jocuri diverse, seară de folk și reprezentații artistice.

Atmosfera, în a doua zi de festival, va fi întreținută de trupa Semnal M, care va susține un concert pentru toți cei prezenți la festival. Muzica nu se oprește nici în a treia zi, când playlist-ul pregătit pentru participanți va aduce „Discoteca de altădată” în Parcul Municipal.

  • Dinamism, originalitate și culoare

De asemenea, o premieră a acestei ediții o reprezintă colaborarea cu Clubul Copiilor Vatra Dornei, care, în perioada 31 august – 1 septembrie, organizează Festivalul național de interpretare vocal-instrumentală a muzicii ușoare pentru copii și adolescenți „Muzritm”, dar și cu echipa Canicross Vatra Dornei, care, pe 3 septembrie, lansează dornenilor și tuturor iubitorilor de animale și mișcare invitația de a participa, alături de câinii lor, la o cursă cu obstacole.

Toate cele trei evenimente vor prinde viață în aceeași locație și în aceeași perioadă, oferind o experiență completă și captivantă.

Reprezentanții OTD spun că festivalul se prezintă în fața localnicilor și a tuturor celor care doresc să ia parte la acesta prin dinamism, originalitate și culoare. Astfel, fiecare categorie de vârstă poate să se simtă inclusă și atrasă de spiritul viu al copilăriei și tinereții.

Această ediție a festivalului „Zi-le de Watra” reprezintă, spun organizatorii, „un răspuns entuziast la dorința de divertisment, relaxare și deconectare de la rutina zilnică, atât a locuitorilor din Bazinul Dornelor, cât și a vizitatorilor și turiștilor, care sunt invitați să se alăture inițiativei tinerilor dorneni”.

Evenimentul se află la a treia ediție, primele două, desfășurate în anii precedenți, conturând traseul de urmat în realizarea programului, a decorului și a facilităților din prezent. Numărul mare de participanți și feedback-ul exprimat reprezintă un aspect important care a determinat continuitatea și dezvoltarea festivalului „Zi-le de Watra”. Accesul la festival este gratuit, cu precizarea că pentru anumite activități și servicii suplimentare vor fi percepute taxe modice.

Mai multe detalii, inclusiv programul complet și informații despre activități, pot fi găsite pe pagina Organizației Tinerilor Dorneni.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiecții de film, competiții sportive, ateliere și jocuri diverse, la Festivalul „Zi-le de Watra”.
 Vizualizări articol: 634 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiecții de film, competiții sportive, ateliere și jocuri diverse, la Festivalul „Zi-le de Watra”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei