Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 196 (8420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Mai bine de 20 de familii, lăsate de izbeliște de Direcția Silvică Suceava, care nu a reușit să repare un pod

Marţi, 22 August 2023 (13:43:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai bine de 20 de familii din satul Benia, comuna Moldova Sulița, au fost lăsate de izbeliște de reprezentanții Direcției Silvice Suceava. Și asta pentru că podul de lemn care traversează râul Moldova s-a rupt luni, 14 august, iar de atunci nimeni nu l-a mai reparat. Oamenii sunt disperați și spun că este o adevărată bătaie de joc, iar accesul se poate face doar prin albia râului, dar numai cu mașini de teren sau tractoare.

Podul se afla pe un drum forestier, care pleacă din drumul județean 175, care leagă Pojorâta de Izvoarele Sucevei, și face legătura cu Obcioara și Dârmoxa. Podul din lemn a cedat sub greutatea unui camion încărcat cu pietriș al Primăriei Moldova Sulița, camion care este și acum inutilizabil și trebuie reparat. Din fericire, șoferul camionului nu a suferit leziuni și s-a ales doar cu o sperietură.

Petru Jecalo, primarul din Moldova Sulița, a precizat că a vorbit cu cei de la Direcția Silvică despre refacerea acestui pod. ”Mi-au spus că nu au oameni, dar că se vor ocupa la finalul acestei săptămâni. Noi am făcut între timp un pod provizoriu din tuburi pe care sperăm că îl vom deschide astăzi (n.a. – marți, 22 august) pentru ca și cei care au mașini mici să poată traversa râul Moldova. Nu e o situație plăcută, dar sperăm să obținem finanțare de la nivel central și aici să facem un pod din beton”, a spus Petru Jecalo.

Mai trebuie spus că podul de lemn care s-a prăbușit săptămâna trecută fusese refăcut în totalitate acum doi ani, iar sătenii cred că lucrările nu au fost realizare cu simț de răspundere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai bine de 20 de familii, lăsate de izbeliște de Direcția Silvică Suceava, care nu a reușit să repare un pod.
 Vizualizări articol: 1203 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mai bine de 20 de familii, lăsate de izbeliște de Direcția Silvică Suceava, care nu a reușit să repare un pod0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei