Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 196 (8420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

”Împreună în orașul Salcea”

200 de copii au primit pachete generoase cu dulciuri și rechizite pentru participarea la întreceri sportive, la Salcea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

”Împreună în orașul Salcea”, evenimentul care a pus pentru prima dată pe harta evenimentelor artistice mari orașul Salcea și la care au participat mii de persoane, nu a avut doar componenta de anvergură pe linia muzicală (au concertat, printre alții, Smiley, Andreea Bănică și Connect-R), organizatorii punând un accent deosebit pe activități sportive care să implice un număr cât mai mare de tineri.

Au fost organizate întreceri de atletism, ciclism și traseu utilitar-aplicativ, iar primarul orașului Salcea, Ezekiel Belțic, a ținut ca toți copiii participanți să fie premiați, în ideea încurajării practicării unui sport.

 

Efort comun pentru stimularea mișcării și a dezvoltării fizice armonioase

”Am decis ca printr-un efort comun, alături de sponsori, să premiem toți copiii care au participat la probele sportive. O astfel de participare poate însemna copii care să deprindă dragoste pentru un sport și care pe viitor să reprezinte comunitatea la nivel înalt. Cel mai important a fost însă mesajul legat de sportul de masă, de beneficiul mișcării”, a declarat primarul Ezekiel Belțic.

Astfel, după încheierea probelor, pe lângă medalii și diplome pentru cei de pe podium, toți cei 200 de copii participanți au primit pachete generoase cu dulciuri și rechizite.

Primarul și organizatorii au ținut să transmită mulțumiri sponsorilor implicați direct în această acțiune: Dasmar Termo, Paro Joinery, Better Project SRL, DPA (Depozit piese agricole Salcea), Linda Ecotil și Neagu M Team House.

 

Doi participanți au câștigat biciclete la tombolă

La finalul competițiilor sportive s-a desfășurat și o tombolă în urma căreia elevii Elias Timoficiuc și Ana Maria Popa au câștigat cele două biciclete oferite de Asociația TRI-O ”Educație și viață”.

Toate competițiile sportive din data de 14 august au fost organizate prin implicarea directă a Primăriei orașului Salcea, în parteneriat cu Asociația TRI-O ”Educație și viață” și cu implicarea directă a profesorilor Cristian Iavni, Simona Iavni și Radu Teleagă.

 

Copiii clasați pe podium

Competițiile s-au desfășurat pe categorii de vârste și îi amintim mai jos pe cei care au ocupat treptele podiumului:

Atletism învățământ primar fete: locul I Codruța Maria Popa, locul II Evelina Melinte, locul III Salome Guriță (toate din Plopeni);

Atletism învățământ primar băieți: locul I Luca Filip (Salcea), locul II Luca Grosieriu (Plopeni) și locul III David Găinariu (Plopeni);

La categoria de vârstă mai mare – gimnaziu, proba de atletism fete a fost adjudecată de Laura Balan (Plopeni), pe locul II s-a clasat Damaris Filip (Salcea), a treia treaptă a podiumului fiind ocupată de Rebeca Maloș (Mereni).

La gimnaziu băieți, proba de atletism a fost câștigată de Mihai Munteanu (Plopeni), urmat de Marian Hartup (Plopeni) și Emanuel Mastacan (Salcea).

A doua competiție a fost cea de ciclism, iar aici, la învățământ primar fete, pe podium au urcat Evelina Mitrea (Plopeni), Erica Ștefaniac (Suceava) și Anisia Cozaciuc (Plopeni).

La învățământ primar băieți, cei mai buni la ciclism au fost Matei Iacob (Plopeni), Ben-Luca Nisteriuc (Plopeni) și Elias Timoficiuc (Plopeni).

La ciclism gimnaziu fete, pe locul I s-a clasat Ioana Nadia Iavni (Plopeni), urmată de Maria Belțic (Suceava) și Iacob Magdalena (Plopeni).  

La ciclism gimnaziu băieți, pe locul I s-a clasat Abel Dan (Plopeni), urmat de Iosif Andriș (Plopeni) și Balici Devdas (Salcea).

În fine, a treia probă a fost cea de traseu utilitar aplicativ pentru elevii mai mari, de clasele a VIII-a și a IX-a.

La fete, podiumul a fost format din Laura Balan (Plopeni), Adriana Munteanu (Plopeni) și Ana Popa (Plopeni), în timp ce la băieți primul a fost Emanuel Mastacan (Salcea), urmat de Iosif Andriș (Plopeni) și Marian Hartup (Plopeni).

 

Mesajul primarului din Salcea

Primarul orașului Salcea a transmis mulțumiri organizatorilor, respectiv Cristian Iavni – organizarea exercițiilor aplicative și concursuri, Călin Brăteanu – organizarea momentelor de folclor, Cezar Iulius Duduman – organizarea momentelor muzicale, voluntarilor din cadrul SVSU Salcea pentru asigurarea respectării prevederilor legale și prevenirea unor evenimente nedorite și celor care au participat la evenimentele desfășurate în zilele de 14 și 15 august 2023:

“Consider că toată slava, gloria, cinstea trebuie să i-o oferim doar lui Dumnezeu și să fim mulțumitori pentru pacea din orașul Salcea. Sunt primarul tuturor cetățenilor din orașul Salcea, indiferent de convingerile politice, religioase, statut social, preferințe muzicale ale celor pe care îi reprezint.

Cred în Dumnezeu, ascult și cânt muzică creștină și voi mărturisi tuturor  puterea și minunile lui Dumnezeu, iar în perioada următoare, alături de reprezentanții cultelor religioase, vor fi organizate evenimente specifice conform crezului acestora.

Vreau ca împreună să contribuim la unitatea și dezvoltarea orașului Salcea, făcând voia Împăratului suprem, indiferent de problemele cu care ne vom confrunta”, a transmis primarul din Salcea, care și-a încheiat mesajul cu Psalmul ”Tu eşti Dumnezeul meu, şi eu Te voi lăuda; Dumnezeule, Te voi preamări. Lăudaţi pe Domnul, căci este bun, căci în veac ţine îndurarea Lui!” (Psalmul 118:28,29)”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 200 de copii au primit pachete generoase cu dulciuri și rechizite pentru participarea la întreceri sportive, la Salcea.
 Vizualizări articol: 811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
200 de copii au primit pachete generoase cu dulciuri și rechizite pentru participarea la întreceri sportive, la Salcea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei