Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 140 (8364)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Echipa de juniori II a CSU Suceava a devenit campioana României la handbal masculin

Duminică, 18 Iunie 2023 (15:13:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa de juniori II a Clubului Sportiv Universitar din Suceava a reușit să câștige titlul național la handbal masculin după ce s-a impus la turneul final găzduit pe parcursul acestei săptămâni de municipiul Timișoara. În ultimul act, handbaliștii pregătiți de Ioan Tcaciuc, Vasile Boca și Bogdan Șoldănescu au dispus cu 40-36 de CSM București, la capătul unui joc pe care l-au controlat aproape în totalitate. Cu 15 goluri marcate, extrema Teodor Ilucă a fost cel mai bun jucător al „universitarilor” în acest meci.

De departe cel mai greu meci al sucevenilor în cursa pentru cucerirea trofeului a fost în semifinale, acolo unde au trecut cu 36-35 de LPS Târgu Mureș, după prelungiri.

În faza grupelor, „alb-albaștrii” au câștigat toate cele trei meciuri disputate: 42-29 cu LPS Vaslui, 40-29 cu CSM Ploiești și 42-31 cu SCM Politehnica Timișoara.

CSU Suceava s-a bazat la turneul final pe următorul lot jucători: Răzvan Rîpă, Alessio Hălănduț, Claudio Zaharia - Codrin Dascălu, Andrei Marcu, Iulian Lupu, Andrei Rață, Rareș Ostafe, Daniel Popovici, Teodor Moșneagu, Luca Cazac, Teodor Ilucă, Iustinian Dănilă, Alexandru Țivichi, Alexandru Radu, Ionuț Pășcuț, Emanuel Șerban și Nicolas Zapodianu. Antrenor: Ioan Tcaciuc, antrenor secund: Vasile Boca, kinetoterapeut: Mihai Vornicu. Antrenori: Ioan Tcaciuc, Vasile Boca și Bogdan Șoldănescu. Kinetoterapeut: Mihai Vornicu.

Aceasta este a doua medalie de aur la nivel național pe care Clubul Sportiv Universitar din Suceava o obține în acest sezon la nivel de juniori, după cea câștigată de echipa de Juniori I în urmă cu două săptămâni. O performanță extraordinară, care vorbește de la sine despre seriozitatea și profesionalismul cu care se lucrează la gruparea suceveană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipa de juniori II a CSU Suceava a devenit campioana României la handbal masculin.
 Vizualizări articol: 1408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Echipa de juniori II a CSU Suceava a devenit campioana României la handbal masculin5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei