Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 137 (8361)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

LPS Suceava e în careul de ași al României la handbal junioare IV

Miercuri, 14 Iunie 2023 (16:52:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Formația Liceului cu Program Sportiv din Suceava a încheiat pe locul al patrulea turneul final al Campionatului Național de handbal feminin pentru junioare IV, la care au participat cele mai bune 16 echipe din România la această categorie de vârstă. Este o performanță deosebită pentru fetele antrenate de Florin Ciubotariu și Ilie Pîțu, în condițiile în care această echipă se află în primul an de la înființare.

Tinerele handbaliste sucevene s-au calificat din faza grupelor cu patru victorii, 27-24 cu CSȘ Craiova, 23-20 cu Chimia Râmnicu Vâlcea, 25-17 cu Sporting Ghimbav, 22-19 cu CSȘ 2 București, și o înfrângere, 18-26 cu CSM Ploiești.

În semifinale, fetele de LPS Suceava au cedat dramatic, la aruncările de la 7 metri, în fața celor de la CSM București, pentru ca în finala mică să fie învinse de Szejke Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 25-22.

La acest ultim joc, disputat în sala „Dumitru Bernicu”, a fost prezent și primarul Ion Lungu. Edilul Sucevei a fost impresionat de atmosferă și dăruirea în joc a sucevencelor, anunțând că municipalitatea va susține pe viitor și handbalul feminin.

„N-am reușit ceea ce ne-am dorit, adică să câștigăm o medalie. Am fost doar la un pas. Sunt doar niște copii și au jucat sub o presiune foarte mare. Nu ne-am făcut de râs. Suntem între primele patru echipe din țară cu această generație promițătoare, iar de acum înainte trebuie să muncim de două-trei ori mai mult”,a precizat antrenorul Florin Ciubotariu.

Gruparea suceveană a avut două jucătoare în echipa ideală a turneului final: Natalia Dumitraș – cel mai bun portar și Maria Gîtman – cea mai bună extremă dreapta.

LPS Suceava a mizat la turneul final pe următoarele jucătoare: Amalia Cocârlă, Natalia Dumitraș, Alisia Roman, Ariana Râșca, Andreea Lazarovici, Andreea Codreanu, Ilinca Lahman, Alexia Petruneac, Alexandra Păduche, Diana Ivan, Erato Chiriazic, Iulia Ailenei, Daria Bălan, Ayana Negru, Maria Gîtman, Carmina Norocel, Ioana Bota, Ioana Bălan, Emily Solcan și Fabiana Avîrvarei. 

Titlul de campioană națională i-a revenit formației CSM Ploiești, care a trecut cu 31-26 de CSM București în meciul decisiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului LPS Suceava e în careul de ași al României la handbal junioare IV.
 Vizualizări articol: 1046 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LPS Suceava e în careul de ași al României la handbal junioare IV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei